Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Палатка намет шатер arpenaz 4.1для 4-х человек quechua

3899 грн
Описание

Наша команда експертів розробила намет Arpenaz 4.1 для чотирьох туристів. Має спальню та просторий тамбур.
ЖИТЛОВА ЗОНА
Житлова зона – 5 м², висота намету – 1,90 м.
На випадок дощу підлогу при вході можна підняти. На наскрізному вікні навіс.
ВСТАНОВЛЕННЯ/СКЛАДАННЯ
Три дуги встановлюються у відповідні рукави. Кольорове маркування допоможе розібратися, яку дугу вставляти в який рукав.
ЗАХИСТ ВІД СОНЦЯ
Матеріал зовнішнього намету має захист від сонця UPF 30.
Зверни увагу: значна частина УФ-випромінювання може проникати через відкриті двері.
ВЕНТИЛЯЦІЯ
Зовнішній намет кріпиться над тамбуром для вентиляції та обмеження конденсації всередині. У передній і задній частині намету передбачені високі вентиляційні люки, а також високі антимоскітні сітки на дверях і в задній частині спальні.
СТІЙКІСТЬ ДО ВІТРУ
Усі наші намети ми випробовуємо в аеродинамічній трубі на поворотній платформі.Мета – піддати кожен бік намету однаковій дії вітру.
Намет, надійно встановлений за допомогою закріплених навколо нього відтяжок, повинен залишатися придатним для проживання, навіть якщо швидкість вітру досягає 50 км/год (сила 6).
ВОДОНЕПРОНИКНІСТЬ
Ми випробовуємо наші намети, щоб перевірити їх водонепроникність. Перше випробування проходить у лабораторії і триває 4 години. Намет встановлюється під воду напором 200 літрів на годину на м², що еквівалентно тропічному дощу 200 мм на годину. Друге випробування проводиться у реальних польових умовах нашими командами. Зовнішній намет з поліестеру має поліуретанове покриття 2000 мм. Шви проклеєні термоскріпленими стрічками. Підлога з поліетилену 140 г/кв.м.
РОЗМІР І ВАГА
Прямокутний чохол. 60 см x 24 см x 24 см. 35 літрів. 9,8 кг
ГАРАНТІЯ
Як дизайнери та туристи-любителі ми дбаємо про довговічність нашої продукції. Тому всі наші намети проектуються таким чином, щоб їх можна було відремонтувати.

ДУГИ ТА КІЛКИ ДЛЯ НАМЕТУ
Дуги – усі наші дуги зроблені зі скловолокна, проходять подвійний контроль якості. Це гарантує один з найкращих рівнів стійкості до поломки.
Кілки – усі наші кілки зроблені зі сталі та мають діаметр 6 мм.
ШИРИНА СПАЛЬНОГО МІСЦЯ
Спальня цього намету призначена для розміщення максимум чотирьох матраців до 60 см шириною. У ньому також може розміститися пара, якій потрібен дуже просторий намет.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
  • Синий
Размер:
  • Onesize