Все категории
Добавить товар

Річ, яку ви шукаєте, була продана або видалена користувачем. Подивіться інші речі з цієї категорії.

Ніж складаний 01289 (не є холодною зброєю)

690 грн
Описание

Цей ніж не є холодною зброєю, тому що не відповідає багатьом ознакам х. Ключовим параметром даного ножа є довжина леза менше ніж 90 мм.

Складаний ніж 01289 – вдала модель щоденного носіння з елементами мілітарі-стилю. Їй властива надійність, яку забезпечує суцільнометалева конструкція та замок типу фрейм-лок.

Клинок виготовлений із нержавіючої сталі марки 5Cr15MoV. Головні переваги цього виду стали – доступність, безпроблемність редагування та відновлення робочого заточування. Декоративно-захисне покриття black stonewash клинка та частини його корпусу рукояті оберігає його від слідів захисту та подряпин. Також меч прикрашений декоративною смугою-долом, що працює на мілітарі-дизайн цієї моделі складаного ножа.

Ножовий замок, яким забезпечена модель - надійний фрейм-лок, що вже став класикою, який відрізняє підвищена відмовостійкість. Ніж 01289 відкривається і складається однією рукою без особливих зусиль і легко чиститься навіть після сильних забруднень. Як замикаюча пластина в ньому використовується металева частина рукояті. Доповнено замок і «шайбою Хіндерера», яка запобігає зайвому відгинанню пластини, що замикає.

Одна частина рукояті складаного ножа 01289 з боку замку – цільностальна, що тільки підвищує загальну міцність конструкції. Друга - теж, проте на ній є і накладка з композиту G 10 з піксельно-камуфляжним малюнком. В цілому, рукоятка ножа 01289 - дуже зручна, чому сприяють її фігурність, спеціальні виїмки та насічки на ній.

01289 – це надійний складаний ніж для щоденного використання (EDC), який добре підходить для розрізання матеріалів різної щільності та продуктів.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары