Все категории
Добавить товар

Термос металева пляшка 500мл

190 грн
Описание

Висота, см: 22

Діаметр горловини, див: 3.3

Діаметр, див: 6.7

Об'єм, мл: 500

Матеріал: Силікон Поліпропілен (PP) Нержавіюча сталь (SS304)



Практична та зручна металева пляшечка - це ідеальний варіант для зберігання улюблених напоїв. У цієї ємності приємна на дотик поверхня і добре продумана форма із стійким дном. Для більшого комфорту кришка моделі доповнена спеціальною петлею. Стінки судини виконані з нержавіючої сталі - це гарантує, що рідина всередині протягом тривалого часу зберігатиме свою початкову температуру. Об'єму напою в 500 мл більш ніж достатньо для однієї людини.


Для виготовлення використовуються високоякісні та безпечні матеріали, які навіть при дії високих температур не виділяють токсичних сполук. Термос стійкий до неминучих ударів та падінь, тому можна не хвилюватися про випадкове пошкодження його стінок. Щільно прилегла кришка та надійний клапан виключає пролиття рідини під час транспортування.


Аксесуар відрізняється стильним та незвичайним дизайном - його поверхня прикрашена милими малюнками, які здатні навіть у похмурий день підняти настрій. Завдяки компактним розмірам, модель ідеально підходить для подорожей. В асортименті представлені термоси в декількох кольорах і з різними зображеннями - кожен підбере для себе найкращий варіант.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize

Похожие товары