Все категории
Добавить товар

Ніж туристичний ganzo g6252

400 грн
Описание

Тип спорядження: Ножі

Характеристики моделі Ganzo G6252 роблять її чудовим варіантом для мандрівників і туристів. Цей ніж не боїться контактів із водою й добре підходить для польового використання. У його виробництві застосовується неіржавка сталь BRD4116. Це не надто твердий матеріал — 56HRC, а тому ніж потрібно періодично підточувати. Зате клинок довго слугуватиме за мінімального рівня догляду за ним. Єдине, що потрібно, — це протирати його будь-якою сухою серветкою після використання. Ganzo G6252 потішить рибалок або мисливців, для яких проблематично уникнути контакту ножа зі вологою, він також добре покаже себе в туристичному поході. Довжина леза зазначеної моделі — 89 мм. У найбільш товстому місці обуха, ширина становить 3,3 мм. Виробники надали клинку форми drop point і зробили широкі спуски. Поверхня металу відшліфована великим абразивним камінням за методом stone wash.

Для оформлення ручки використовується склонаповнене волокно. Це композитний матеріал, який має всі відповідні переваги: міцність, тривалий період експлуатації, стійкість до безлічі руйнівних чинників. Ці накладки виробляються чорного, зеленого та жовтогарячого кольорів.

Крім того, модель Ganzo G6252 обладнана добрим за якістю та зручним замком Liner Lock. Він потрібен для утримання клинка у відкритому положенні, що підвищує безпеку під час роботи з ножем.

Особливості:

неіржавкий клинок;

рівно заточене лезо;

розмір ножа — 210 см, з яких 89 — клинок;

обробка металу — stone washed;

накладки зі склонаповненого волокна;

ніж важить 142 грами;

використовується замок, що називається Auto Lock

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Продавец
user422972
user422972
Сумы
25% выполненных заказов
Была