Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Ніж складний ruike

1700 грн
Описание

Виробник: RUIKE
Тип спорядження: Ножі

Кілька примірників у наявності

Ruike P801 – практичний EDC-ніж, який стане надійним помічником навіть в похідних умовах. У закритому вигляді його довжина складає всього 11,4 сантиметра, а вага – 120 грамів. Він виглядає як професійний інструмент, не дивлячись на те, що дизайн досить лаконічний. Механізм, що відповідає за закриття і відкриття ножа – Frame Lock.

Ручка виготовляється з нержавіючої сталі 3Cr14N з термічною обробкою. Цей метал не тьмяніє навіть після тривалого використання ножа. Високий вміст хрому робить цей матеріал практично не сприйнятливим до корозії різних видів. Ручка зроблена в такій формі, що її зручно тримати людям з різними розмірами кисті. Збоку є спеціальна кліпса, яка дозволяє прикріпити ніж на ремінь, кишеню або іншу амуніцію.

Для клинка була використана загартована нержавіюча сталь Sandvik 14C28N шведського виробництва. Показник твердості – 58-60 HRC, а тому ніж довго не тупиться і може бути заточений до надзвичайної гостроти. Крім того, ріжуча кромка залишається стабільною протягом усього часу використання ножа, вона не пошкоджується навіть при роботі з твердими матеріалами. Також лезо майже не піддається впливу корозії.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Продавец
maksym2797111
maksym2797111
Киев
Был