Азіатський чавунний казан ємністю 15 л, без кришки, призначений для готування
страв на вогнищі чи мангалі, які потребують тушкування, томління і готування у
власному соку.
Товсті стінки і округле дно акумулюють тепло по всій поверхні казана і
сприяють рівномірному готуванню їжі. М'ясо, плов та інші страви, приготовані в
казані з чавуну, по-особливому смачні, соковиті і мають просто неймовірний
насичений аромат.
Перегляньте рецепти приготування традиційних страв в чавунному посуді.
Чавунний казан стійкий до пошкоджень. Незамінний помічник для великої компанії
в поході, на дачі і відпочинку на природі.,
При дбайливому догляді чавунний посуд прослужить вам дуже довго!
Дізнайтеся як правильно доглядати за чавунним посудом та де його краще
зберігати.