Все категории
Добавить товар

Стіл складаний з 4 стільцями розкладний для пікніка

1800 грн
Описание

Комплект стіл і стільці Lanyu дозволить вам комфортно відпочивати з сім'єю та друзями на природі. У даній моделі є ряд переваг:

складна конструкція;
невелика вага;
якісні довговічні матеріали.
Особливості та переваги туристичного столу Lanyu:

Каркас виконаний з алюмінію. Даний матеріал має високу стійкість до корозії, міцність і жароміцність і стійкий до будь-яких несприятливих погодних умов. Завдяки йому туристична меблі легка, але при цьому міцна і довговічна.
Стільниця столу для пікніка зроблена з міцного пластику. Він легко чиститься, так як не вбирає вологу, бруд і запахи. Він не схильний до впливу негативних факторів зовнішнього середовища. Для надійності і збільшення міцності стільниця має фанерне підставу. Стільниця витримує навантаження до 20 кг
Для зручності використання в доладному столику продумані регулюються по висоті ніжки. Ви можете вибрати одну з трьох найбільш зручних положень. Це допомагає відрегулювати висоту садових меблів під себе і у відповідності з нерівностями рельєфу. Для стійкості вироби ніжки додатково фіксуються перемичками.
Туристические стулья выполнены в форме двух дуг и сиденьем с плотной и износостойкой ткани. Они надежные и устойчивые, удобно складываются и хранятся внутри стола. Ткань седушки устойчива к истиранию и загрязнениям. Все швы хорошо обработаны. Складной стул выдерживает нагрузку до 100 кг.
Изделие компактно складывается и в сложенном виде выглядит как чемоданчик. Для удобства переноски продумана надежная ручка.
Благодаря складываемой конструкции модель можно компактно хранить в кладовке, на балконе, под кроватью или в гараже. Мебель удобно транспортировать, ведь она помещается даже в небольшом багажнике автомобиля.

Благодаря использованию качественных материалов и продуманной прочной конструкции раскладной столик Lanyu обеспечит вам качественный и приятный досуг на свежем воздухе.
7607-27833

Состояние: Новое
Цвет:
  • Синий
Размер:
  • Onesize
Продавец
mishamako
Shoes
Киев
30% выполненных заказов
Был

Похожие товары