Все категории
Добавить товар

Хокейні шорти ccm jetspeed ft485 jr

3690 грн
Описание

Виробник: CCM
Вікова група: Для дітей
Тип продукту: Захист
Розмір взуття: Інший розмір

Хокейні шорти CCM JetSpeed FT485 Junior Ice Hockey Pants
Розмір:
M (талія 62-71 см, приблизний зріст 137-147 см, )

Шорти CCM JetSpeed FT485 створені для швидких та маневрених хокеїстів, що грають на напівпрофесійному рівні, та пропонують надійний захист у поєднанні з міцністю та довговічністю.
Шорти мають конічну посадку з максимальним покриттям та відмінною мобільністю. Шорти мають спеціально розроблений дизайн Amplified Mobility Design, який покращує свободу рухів та комфорт у будь-якому ігровому сценарії, зберігаючи при цьому легкість та низькопрофільну конструкцію. Комбінація поліестеру щільністю 400 Den та 200 Den з додатковим бічним посиленням, які використовуються при пошитті чохла, забезпечує високу міцність та додаткову зносостійкість. Еластична вставка, вшита в чохол, дозволяє трусам рухатися разом із тілом хокеїста. Система подовження, що являє собою вшиту нижче поясу блискавку, дозволяє подовжувати труси на 2,5 см, що ідеально підходить для швидко зростаючого гравця. В елементах захисту, що закривають усі ключові зони впливу, використовується як внутрішній наповнення стандартна піна, дія якої посилена пластиковими вкладками.
Хребет захищений плаваючим щитком Hybrid Shield, в якому використовується як піна високої щільності, так і стандартна піна, що створює легкий та високорівневий захист.
У новій системі фіксації трусів використовується застібка на липучці та внутрішній регульований ремінь для індивідуального припасування.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize
Пол:
Для женщин Для мужчин

Похожие товары