Все категории
Добавить товар

Хокейна ключка ccm super tacks classic pro grip int

4300 грн
Описание

Виробник: CCM
Вікова група: Для дітей
Тип продукту: Ключки
Розмір взуття: Інший розмір

Кілька примірників у наявності

Хокейна ключка CCM Super Tacks Classic Pro Grip Intermediate
загин лівий
жорсткість 55
довжина 156 см

Напівпрофесійна модель
CCM Super Tacks Classic Pro класична фірмова ключка для тих, хто шукає чудову хокейну ключку для середнього рівня змагань.

Універсальний гнучкий профіль хокейної ключки Super Tacks Classic Pro має дві різні зони жорсткості, що дозволяє гравцям швидко навантажувати як дальні удари, так і удари на зап’ясті.

Перо Ultra Attackframe додатково допомагає кинути шайбу з максимальною потужністю. Це перо, виготовлене з вуглецевого плетіння C6, є дуже легким і залишається жорстким під час кидків та передач. Як наслідок, це допоможе гравцям краще контролювати шайбу та точніше бити.

Оптимізована конусність у нижній третині хокейної ключки Super Tacks Classic Pro забезпечує більш збалансоване відчуття та забезпечує більшу стабільність і контроль під час потужних ударів. Класична форма також допомогла зменшити загальну вагу, створивши неймовірно збалансовану ключку з чудовим відчуттям.

Якщо ви гравець, якому потрібна велика потужність і швидкий час завантаження, не витрачаючи великі кошти, зверніть увагу на хокейну ключку CCM Super Tacks Classic Pro!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize
Пол:
Для женщин Для мужчин
Продавец
oleg731630
oleg731630
100% выполненных заказов
Была

Похожие товары