Все категории
Добавить товар

Sherwood rekker element 2 sr краги хокейні

3920 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Вікова група: Для дорослих
Тип продукту: Рукавички
Розмір взуття: Інший розмір

Кілька примірників у наявності

Хокейні рукавички / краги Sherwood Rekker Element 2 Senior
Розмір 14

Новинка сезону 2021 професійні хокейні рукавички Sherwood Rekker Element 2. Рукавички Element 2 ідеально підходять для будь-якого гравця, який шукає найкращий захист, не обмежуючи вашу рухливість.
Хокейні рукавички Rekker Element 2 звужені для більш точного прилягання до пальців і тильної сторони долоні з більш широким приляганням до області манжет. Це забезпечує винятковий контроль і мобільність, а також дає відчуття, що вони ідеально підходить для вашої руки.
Продовжуючи аспект комфорту, хокейні рукавички Rekker Element 2 мають долоню з посиленою накладкою. Ця долоня буде здаватися готовою до гри прямо з полиці. Ці матеріали також дуже міцні проти, тому довше зберігають вигляд і відчуття нових.
Зовнішня оболонка з поліетилену з блоками для пальців, що складаються з двох частин, і еластичними вставками для пальців для максимальної мобільності.
Підкладкою рукавичок Element 2 використовується антимікробний матеріал, наповнений міддю, COP-R29, який має посилений захист від запахів і бактерій.
Чудовий захист завдяки пінопласту подвійної щільності з поліетиленовими вставками в ключових зонах ударів для максимального захисту та розсіювання всіх форм ударів.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Размер:
  • Onesize
Пол:
Для женщин Для мужчин