Все категории
Добавить товар

Тюбінг ватрушка надувні санки радуга 2 ручки

1450 грн
Описание

Модель: радуга
1 метр 💰1450 грн.
1,2 метра 💰1660 грн.
Діаметр 120 см
Матеріал виготовлення — суперміцна армована тканина з ПВХ-покриттям щільністю 650 г/м2 виготовлена в Кореї. Тюбінг стійкий до морозів до 45 градусів — не потріскається й не задубає, для комфортного катання є ручки-тримачі та буксирувальний трос. Ручки тюбінгу зі спеціальними накладками для захисту рук, діаметр тюбінгу 120 см, розмір дуже комфортний і універсальний, тому що підходить і для дорослих, і для дітей максимальне навантаження 150 кг, усередині тюбинга камера (14 дюймів)

Тюбінг не тільки з'їжджає зі снігової гірки, але й вміє плавати! Після зимового сезону тюбінг можна використовувати влітку для навчання плавання або для ігор на воді! 

Важливо! Використовувати тюбінг на рівній сніговій поверхні без каменів, коряг, гострих крижаних крайок. У разі правильного використання надувні санки довго тішитимуть свого власника.

Тюбінги  абсолютно безпечні, поготів порівнюючи зі звичайними санками. Вони не мають гострих кутів і витичних частин, які можуть порізати шкіру або пошкодити одяг. Також вони мають невелику вагу та у разі падіння на дитину не завдадуть їй шкоди.
 Легкість транспортування і зберігання  — важлива перевага! У здутому стані тюбінг займає зовсім небагато місця. Набагато менше, ніж звичайні санки.

Як правильно накачати тюбінг!!

Помістити гумову камеру в тюбінг  рівно в центрі та починайте накачувати.
Після того як гумова камера прийняла форму кола, контролюйте її положення рівно в центрі! Іноді може здатися, що «КАМЕРА ДЛЯ ТЮБІНГА СЛІШКОМ МАЛЕНЬКА» це не так. НЕ БІЙСЯ КАЧАТИ КАМЕРУ!
Камери зроблені з якісної еластичної гуми та досягають необхідного об'єму. Стандартним насосом тюбінг зазвичай накачується від 5 до 10 хвилин! (як ручним механічним, так і електричним автомобільним насосом).
поширеним є випадок, коли камера тюбінга надувається нерівномірно, розширюючись в певному місці. У таких ситуаціях рекомендують розташовувати потовщену частину в задній частині тюбінгу.
Це забезпечить додаткову зручність спині та запобіжить розкручуванню тюбінгу на крутих спусках.

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
  • Красный
Размер:
  • Onesize
Продавец
laslo7
Family Shopping
Одесса
23% выполненных заказов
Была