Все категории
Добавить товар
Описание

164 см, полный комплект в сборе! чехол новый, сноуборд с креплениями катал 3 сезона! состояние отличное, крепы выгледят еще новее! под ботинок 45-46 на вес 80-90 кг! 164w
Цей сноуборд отримав найзначніший апгрейд у всій колекції HEAD 2022, тому цілком заслужено має ім'я True 2.0. Тепер у нього не звичайний камбер, а прогин Hybrid Camber POP - такий самий, як у Architect, і як у деяких інших дощок вищого рівня з фрірайд адаптацією. Відомі 3 основні переваги прогину Hybrid Camber POP: - камберна форма дозволяє добре карвити і контролювати сноуборд у дузі; - при цьому флетова піднесена зона центру дошки дає грайливість та передбачуваність у трюках; - за рахунок явного переходу однієї зони (камбер) в іншу (флет) сноуборд легше гнеться торсіонно, не напружує, що дозволяє легше вчитися трюкам у батері або навіть складнішим. Підійде як сучасним, так і прогресуючим райдерам.
· Прогин Hybrid Camber POP;
· Конструкція сендвіч з дерев'яним сердечником;
· Easy board;
· База Extruded.
· Довжина , 154, 157, 161, , 164W,
· Жорсткість 5 з 10
Універсальне кріплення зі швидким налаштуванням без інструментів підійде для будь-яких схилів. Комфортне кріплення з невеликою жорсткістю підійде як для початківців, так і для райдерів, що прогресують. NX one побудовано точно на такій же платформі, як і старші моделі серії NX, отже, не дивлячись на бюджетне виконання кріплення, має потужну базу з вмістом скловолокна 35%, яка добре передає навантаження і тримає ногу. Газ педалі з EVA абсорбують удари, широкі комфортні стрепи із швидкою системою центрування чудово тримають ногу. Стильні, комфортні та легкі кріплення на кожен день.
· Хайбек Clear Vision з обливкою EVA для хорошого контролю заднього канта;
· База із вмістом скловолокна 35% для енергопередачі;
· М'які накладки EVA зверху бази на п'яті та на мисці;
· Автоматичне повне відкриття навстіж нижнього стрепу система Auto Open для швидкого та зручного вистібання;
· Настроюваний верхній стреп 3D Comfort;
· Настроюваний нижній стреп Smooth Cover;
· Великі баклі Easy Grip;
· Настроювана газ-педаль.
· Жорсткість 5 з 10

Состояние: Идеальное
Цвет:
  • Чёрный
  • Зелёный
Размер:
  • Onesize
Продавец
svr200181
svr200181
Супер-продавец
Одесса
100% выполненных заказов
Был

Похожие товары