Все категории
Добавить товар

Протеїн ізолят

950 грн
Описание

🏆PERFECT ISOLATE PROTEIN - це добавка з високим вмістом білка, яка містить ізолят сироваткового білка найвищої якості.

💥Продукт характеризується чудовою біодоступністю, швидким часом засвоєння та високим вмістом екзогенних амінокислот BCAA та EAA на порцію, які ефективно пригнічують катаболізм та сприяють швидшій регенерації після тренування.

Це особливо важливо для людей, які займаються силовими видами спорту, спортом на витривалість і силовими видами спорту, де достатня кількість високоякісного білка в раціоні сприяє нарощуванню та підтримці м’язової маси.

💥Іншою надзвичайно важливою властивістю Perfect Isolate Protein є дуже низький вміст цукру та жиру, що надзвичайно важливо для підтримки належної маси тіла.

☀️Незалежно від того, чи додаєте ви Perfect Isolate Protein з водою чи молоком, чи використовуєте його для ранкової вівсяної каші чи улюблених млинців, найякісніша миттєва формула гарантує, що протеїн ідеально розчиниться, а ваш напій або страва матиме чудовий смак. На вибір маємо 8 смаків.

💥Розмір порції: 30 г

💥Кількість порцій в упаковці: 23

РЕКОМЕНДАЦІЇ ЩОДО ВИКОРИСТАННЯ

Разову порцію 30 г препарату (1,5 ложки) розчинити в 200-250 мл води або молока. Споживайте відразу після приготування, 2-3 порції на день залежно від індивідуальних потреб.

💌Приймаємо замовлення в дірект, доставляємо новою поштою. Доставка від 2500 грн безкоштовна.

♥️Подбайте про себе та своїх близьких!

Состояние: Новое
Цвет:
  • Белый
Продавец
sasmil
sasmil
Львов
Был

Похожие товары