Все категории
Добавить товар

Буфер віддачі поліуретановий для ак / рпк / аксу

135 грн
Описание

Виробник: Інший виробник
Тип комплектуючих: Для гвинтівок

Кілька примірників у наявності

Поліуретановий буфер віддачі ― підходить на всі типи автомата Калашникова АК (АК47, АКС, АКМ, АКМС, АКМСУ, АК-74, АКС74, АКС74У тощо) та на всі цивільні версії мисливських карабінів на базі АК (Форт, Вулкан, Маяк, Сайга і т. д.), а також гладкоствольні рушниці Сайга і Вепр.
Буфер віддачі (демпфер) служить для пом'якшення роботи автоматики під час перезаряджання. Призначення буфера віддачі ― прийняти на себе удар затворної рами, тим самим усунувши контакт металу об метал, що запобігає утворенню наклепу на затворній рамі, захищає від расклепа ствольну коробку і зменшує знос вузла кріплення направляючої поворотної пружини і направляючих затворної рами.
Як додатковий ефект досягається більш м'яка робота автоматики, зменшується удар спускового гачка по пальцю стрілка, пом'якшується дія віддачі, продовжується термін служби основних вузлів УСМ !
Стійкий до впливу масел і сольвентов.
Важлива особливість цього буфера:   Універсальність ― без підгонки підходить до всіх типів АК (бойовим і цивільним, з дерев'яним прикладом і складним).
Виготовлено в Україні !
Буферні пристрої в автоматичному зброї застосовуються для пом'якшення ударів рухомих частин автоматики і для акумулювання механічної енергії, необхідної для роботи автоматики і збільшення швидкості їх зворотного руху.
Для більшості зразків автоматичної зброї в нормальних умовах роботи характерний удар рухомої системи автоматики в крайньому задньому положенні. Великий надлишок кінетичної енергії рухомих частин в їх крайніх положеннях веде до жорстких ударів при зупинці або зміні напрямку руху рухомих частин, викликаючи неприємне відчуття у стрілка при стрільбі, а також збільшує розсіювання пострілів і зниження живучості зброї.
Для нейтралізації різких ударів рухомих деталей автоматики в задньому положенні необхідно поглинути надлишок кінетичної енергії при їх підході до заднього положення, тим самим пом'якшуючи удар. Цього можна досягти використанням спеціальних пристроїв - поглиначів віддачі енергії удару (буферів).

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный

Похожие товары