Все категории
Добавить товар
Этот товар сейчас неактивен, но есть много похожих

Похожие товары

Якісний буфер віддачі pro v8 до автоматів ак-74, акм, акс, рпк

158 грн
Описание

Виробник: Власне виробництво
Тип комплектуючих: Для гвинтівок

Кілька примірників у наявності

Якісний, перевірений, допрацьований буфер віддачі восьмого покоління до автоматів, карабінів та кулеметів платформи АК. АК-74 , АКМ , АКС , АКСУ, Сайга , РПК та інш. Стає як на моделі з фіксованим прикладом, так і на моделі зі складаним прикладом.

Матеріал: Спеціальний пресовий підштамповий поліуретан холодного отвердження, інертний до мастил, сірки, залишків пороху. Не дубіє, навіть за температури -20С.

Конструкція буферу була розроблена з урахуіванням особливостей матеріалу поглинати ударні навантаження, та конструкції платформи АК, були виправлені недоліки широковживанних конструкцій буферів. Кожна наступне покоління буферів допрацьовувалась після тестів, спочатку на полігоні а потім на нулі, за рекламаціями бійців вносилися корекції. Наразі останнє - 8 покоління буферу.

Буфер PRO V8 - виготовляється в 2х динамічних номіналах поглинання ударних навантажень (не плутати з жорсткістю поліуретану)

Зелений буфер PRO V8: (Динамічне поглинання 240 Дж) жорсткість 76 Шор А
Призначення: Поглиннання віддачі пострілу надзвукових патронів 5,45/7,62
автоматів та кулеметів АК платформи. Найбільш тривкий. Не рекомендовано якщо ви працюєте з дозвуковими патронами (Надлишкове поглинання енергії може привести до неспрацьовування автоматики). Буфер не потребує заміни.

Червоний буфер PRO V8: (Динамічне поглинання 135 Дж) жорсткість 48 Шор А
Призначення: Для роботи автоматів АК з ДОЗВУКОВИМ патроном 5,45/7,62. Має максимальне поглинання звукової доріжки та вібрації пострілу. За роботи з надзвковим патроном буфер вийде з ладу швидше, надлишкова енергія пострілу почне руйнування внутрішних структур. Тести довели що 2000 пострілів надзвуком буфер переживає за відсутності змін пружності. (Після 2000 надзвукових пострілів буфер рекомендовано замінити). За роботи тількі з дозвуком, або в пропорції 50\50 буфер заміни не потребує.

Зроблено в Україні.

Слава Україні!
Гарного полювання Вам, Котики!!

Будьласка вкажіть який саме буфер Зелений чи Червоний Вам потрібен.

На гуртові замовлення діє знижка. (Пишіть, телефонуйте, також є Viber)

Будь ласка при замовленні вкажіть якщо вам потрібен саме червоний (тихий) буфер. Якщо те що вам потрібен саме м'який-червоний буфер при замовлені не вказано, то до Вас поїде зелений - під стандартні набої.

P.S. Зі світлом\зв'язком може бути біда, тому якщо не працює телефон пишіть в чат або Viber.
Радо відповім на питання.

теги; # АК АКМ АКС АКСУ Сайга РПК Калашников Калашніков Калаш калаша 74 АК74 АК-74 АК.74 ак,74 буфер буффер буфєр буффєр віддачі віддачи відачі відачи отдачи атдачи адачи пулемет автомат калаш УСМ курок затвор зотвор тюнинг тюнинх тюненг тюних тюнінг тюнєнг тюненг куля набої зброя оружіє аружіє оружие аружие мочити окупантів #

Состояние: Новое
Цвет:
  • Разноцветный
Продавец
oleg97489
oleg97489
Киев
0% выполненных заказов
Была