Всі категорії
Додати товар

Зубці силікон щітка гребінець масажна для волосся superbrush probeauty

140 грн
Опис

✔️Доставка після 100% оплати на карту продавця або «Безпечною оплатою» Шафи. Якщо замовлення габаритне, перевізники вимагають пакувати товари у коробку. Моя коробка +10 грн, для замовлення "Безпечною оплатою" Шафи, додайте коробку до покупки: https://shafa.ua/uk/home/podarki-i-upakovka/korobki/143729553-korobka
✔️Опис товару:
Зверніть увагу! Цей гребінець набагато краще по якості і значно відрізняється від більш дешевих варіантів гребінців такого дизайну.
В більш дешевих набагато жорсткіші зубці, які виготовлені з пластику, а не з силікону.
У гребінцях, які пропонуються в оголошенні, матеріал зібців - дійсно гнучкий силікон, вони не стають жорсткими з часом, і залишаються еластичними і гнучкими навіть після тривалого використання. Якість відмінна і не поступається гребінцям відомого бренду за більше ніж 400 грн)
Матеріали ручки гребінця: якісний пластик;
Довжина/ширина: 20/8 см;
Різні кольори в наявності - фото в галереї.
Упаковка: пакет (не в коробці).
Масажна щітка гребінець з еластичними силіконовими зубцями легко і дбайливо розплутує волосся, не травмуючи його структуру. За рахунок наскрізних отворів на поверхні щітки, при сушінні волосся феном, гаряче повітря рівномірно розподіляється. Це дозволяє висушувати волосся значно швидше без жодної шкоди, не травмуючи шкіру голови, і не електризує волосся.
Легка, з ергономічною ручкою і гнучкими силіконовими еластичними щетинками щітка, швидко і якісно впорається навіть з неслухняним волоссям. Щітка підходить для сухого та мокрого волосся, а також для нанесення та розподілу різних стайлінгових засобів, для укладання волосся, для нарощування волосся та догляду за ним. Використовуючи цю щітку гребінець, Ви отримаєте масаж голови і легке, комфортне розплутування довгого волосся в сухому або вологому вигляді.
_____________________________________
Ось деякі відгуки про цей товар:
*Татьяна 03.09.2023 в 12:10
Щетка отличная, по сравнению с обычными расческами щетками эта просто супер, небо и земля.
Расчесать запутавшиеся длинные волосы можно с минимальной болью и потерей волос))
Не знаю что там за щетки есть такого же вида за какую то не адекватную цену, но эта щетка замечательная!!
Качество пластика и зубцов отличное - ОЧЕНЬ РЕКОМЕНДУЮ!!!

*Юля 19.04.2023 в 17:58
Отличная расческа, зубцы мягкие приятные, массаж и расчесывание просто класс, волосы не дёргает как пластиковая щетка!! Очень рекомендую)

*Ганна 22.03.2023 в 18:43
Щітка дуже сподобалася, дійсно гнучкі зубці, мокре волоссі розчісує дуже лагідно, дуже задоволена)

Стан: Новий
Колір:
  • Бірюзовий
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари