Всі категорії
Додати товар
Цей товар вже проданий, але є багато схожих

Схожі товари

Feg оригінал — інтенсивний ріст вій фег — сироватка для росту вій

195 грн
Опис

ОРИГІНАЛ Сироватка FEG EYELASH ENHANCER (ФЕГ).У нас США не плутати з Китаєм будь ласка, пошкодуйте свої очі.
— найкращий засіб, створений саме для стимуляції росту вій і брів!
3 мл. Мій улюблений засіб.
Всі документи, що підтверджують оригінальність, є.
Галограма, знак захисту, округлені кінці марки та правильний сайт на коробці.
Офіційно ми тільки почали працювати з цим заводом і спробувавши цей засіб на собі, з'ясували, що він того вартий.
Ціна замість 240 грн зараз 195 грн
Дешевше просто немає на оригінал
Увага чоловіків насамперед приваблюють жінки, що мають зачаровані, гарні очі. А гарні очі — це, зрозуміло, довгі пухнасті вії та красиво окреслені брови. Жінкам цей факт прекрасно відомий, тому ми постійно підфарбовуємо вії та брови, підводимо очі олівцем і наклеюємо штучні вії, але цим уже чоловіків не обдурити. Сьогодні косметичний ринок пропонує нам куди ефективніший варіант. Короткі та рідкісні вії можна лише за кілька тижнів перетворити на довгі та густі, а брови — на темні та пухнасті. Таких чарівних результатів дає змогу досягти реальний косметичний препарат — сироватка для росту вій FEG Eyelash Enhancer.
Оновлення вій — природним способом
Всі наші проблеми, пов'язані зі зростом і якістю волосся, зазвичай викликаються цілою низкою причин, які позбавляють волосяну цибулину нормального харчування. Нормалізувати процеси живлення та обміну речовин допомагає інноваційний засіб для росту вій FEG Eyelash Enhancer. Його активні рослинні компоненти проникають у волосяний цибулини й там сприяють прискореному росту здорових клітин.
Feg Eyelash Enhancer для вій спочатку розроблявся як засіб, який не має викликати алергії. Тому всі допоміжні речовини, що входять до складу сироватки, абсолютно безпечні для прекрасних жіночих очей. Проникаючи всередину волосся, натуральний засіб для росту вій не викликає небажаних наслідків, як-от свербіж або почервоніння повік і навіть не залишає олійних розводів під очима.
Результати тестування застосування FEG:
1 тиждень: помітний результат у 45% учасників тестування
2 тиждень: помітний результат у 70% учасників тестування
4 тиждень: помітний результат у 95% учасників тестування
8 тижня: помітний результат у 100% учасників тестування
Спосіб застосування:
Використовувати один раз на день на ніч по лінії росту вій верхнього віку, попередньо очищивши очі від косметики та вийнявши лінзи (лінзи можна знову одягнути не раніше ніж за 15-20 хвилин після нанесення сироватки), також можна використовувати тонким шаром на лінію брів. Не наносити на нижні повіки. Якщо для зняття макіяжу з очей використовуєте засіб для зняття макіяжу, необхідно перед застосуванням сироватки вмити очі теплою водою, наносити на сухі чисті повіки. Дотримуватися норми нанесення. Збільшення шару сироватки не призведе до додаткового пришвидшення росту вій. Користуватися можна постійно, звикання немає.
Термін придатності з моменту розкриття флакона 6 міс.
Гарантований ріст вій через 2 місяці, але в мене вже на 4 тижні вони були продовжувальні
Максимальний результат за 3-4 місяці застосування.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize