Всі категорії
Додати товар

Мило фіксатор гель для брів top beauty

165 грн
Опис

ІДЕАЛЬНІ БРОВИ🥰
У ДОМАШНІХ УМОВАХ

Мило (фіксатор) для брів з кокосовою олією 🌴ТМ Top beauty🔝- спеціальний стайлінговий бьюті-продукт, завдяки якому легко забезпечити бровам бездоганне укладання з абсолютно натуральним, природним ефектом.🌱

▪️Має суперфіксуючі властивості.

По консистенції мило нагадує віск, прозоре, безбарвне, тому підійде волоскам будь-якого відтінку, пофарбованим і природним.

▪️Стайлінг, виконаний за його допомогою, гарантує бровам ідеальний вигляд протягом тривалого часу: лінія збереже початкову чіткість, напрямок та естетику.

В якості добавок, що доглядають, є гліцерин і масло каріте💊. Разом з милом у комплекті є гнучка щіточка для розчісування волосків.

▪️Фіксатор вологостійкий до будь-якої погоди☔, підходить для всіх видів брів, надійно фіксує брови на цілий день, а масло кокоса🥥, що входить до складу, доглядає волоски.

Для того щоб набрати продукт, візьміть щіточку для брів і злегка зігніть її - так буде легше набирати продукт. Потім плавними, але вірними рухами починайте набирати продукт, якщо він погано набирається – трошки натисніть на щіточку. Потім приступіть до укладання брів.

1️⃣Якщо ви використовуєте суху щіточку, у вас виходить натуральний та природний ефект.
2️⃣Якщо ж ви хочете досягти ефекту довготривалого укладання - тоді спочатку трохи змочіть щіточку, перш ніж почнете набирати продукт

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
baellerry
baellerry
Супер-продавець
Павлоград
84% виконаних замовлень
Була

Схожі товари