Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Арт візаж гель для брів і вій art-visage fix & care безбарвний суперфиксация

179 грн
Опис

Для оптових покупців діє спеціальна пропозиція. Наявність і кількість вакансій відтінків уточнюйте в особистому повідомленні. Гель Арт-Візаж впливає на вії цілодобово: вдень він служить прекрасним моделюючим засобом для брів і вій, а вночі ― надає на них лікувальну дію. Дана серія більш сильної фіксації, ніж класичний гель для брів і вій. Приборкала "неслухняні брови і зафіксує їх в потрібному напрямку! Благодаря специальному составу, декоративное действие геля не снижает эластичности ресниц, к тому же, помимо увлажнения ресницы и брови приобретают блеск. После нанесения геля на ресницы и брови, их форма не изменяется, с утра до самого вечера, при этом он не дает эффекта «мокрых» бровей и не склеивает их между собой.

• Гель укомплектований спеціальною щіточкою, зручною для нанесення засобу на вії і брови. З її допомогою можна надати волоскам і віям будь-яку бажану форму і надійно зафіксувати її. Під час нанесення гелю брови і вії прочісували, неслухняні волоски правильно укладаються, засіб не тече і не розбризкується. • Гель не конфліктує і не вступає в реакцію з іншими косметичними засобами. На вії, покриті гелем, добре лягає туш, а прокреслені лінії від олівця для брів лягають тонко і рівно. • Вечером нанести на брови и ресницы для укрепления и питания полезными веществами.

• Расфасован гель в специальную прозрачную тубу объемом 4 мл.

Прежде чем наносить гель, нужно проверить, чтобы на щеточке его не было много, излишки всегда можно снять о край флакона.
При моделировании формы бровей, до или после нанесения геля, можно откорректировать цвет бровей с помощью карандаша. Важно помнить, что в итоге цвет бровей должен быть на 1-2 тона темнее цвета волос.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize