Всі категорії
Додати товар
Цей товар вже проданий, але є багато схожих

Схожі товари

Бальзам для губ nimya 24/7/365 lip balm nikkietutorials nikkie tutorials

450 грн
Опис

Вартість у Великобританії 14 фунтів (приблизно 690 грн)

Нехай губи виглядають і почуваються найкраще з Nimya 24/7/365 Lipbalm, зволожувальним бальзамом для губ із глянсовим покриттям. Цей бальзам для губ, розроблений NikkieTutorials, популярним візажистом у соціальних мережах, ідеально підходить для щоденного використання, щоб зберегти губи м'якими та поживними.

Цей бальзам для губ, створений на основі олії ши, який зволожує та згладжує губи, містить вітамін Е для захисту від вільних радикалів, маракую для підтримки шкірного бар'єра та гіалуронат натрію для розгладження глибоких зморщок. Він також містить речовину, отриману з оливкової олії, яка надає губам відчуття шовковистості.

Nimya 24/7/365 Lipbalm, який обов'язково має бути в будь-якому наборі для макіяжу, є веганським і не піддається брутальному поверненню. Цей зволожувальний бальзам для губ ідеально підходить для щоденного використання, він ідеально підходить для підготовки губ до нанесення помади та для надання блиску поверх помади.

ОСНОВНІ ПЕРЕВАГИ
Робить губи блискучими
Допомагає зволожити та розгладити губи
Зроблено в Італії
Веганський і без жорстокості
Розроблений для щоденного використання

Наносьте упродовж дня в міру потреби тонким шаром бальзаму на губи. Використовуйте аплікатор для нанесення безпосередньо на губи або видавіть трохи бальзаму на кінчик пальця для точнішого нанесення.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize