Всі категорії
Додати товар

Laneige lip sleeping mask нічна маска для губ з екстрактом бальзам для губ

177 грн
Опис

Нічна маска для губ Laneige Lip Sleeping Mask Berry EX з екстрактом ягід
Маска швидко відновлює навіть дуже сухі губи, що лущаться, роблячи їх мякими та еластичними. Поки ви спите вона вирішує проблеми, з якими не справляється звичайний бальзам для губ.
Laneige Lip Sleeping Mask ЕХ збагачена вітаміном C, ягідним коплексом (екстракти малини, полуниці, журавлини, чорниці), усуває сухість і лущення на губах протягом ночі.
Маска має густу консистенцію з приємним ароматом, на губах ніжно тане, але водночас не скочується і не розтікається на їхній поверхні. Може використовуватися як бальзам для губ.
Berry Mix Complex™ ягідні екстракти, багаті на вітамін С та антиоксиданти, діють на сухі, шорсткі губи, роблячи їх гладкими та еластичними.
Moisture Wrap™ комплекс містить гіалуронову кислоту і мінеральну воду, які утворюють зволожувальну плівку, що блокує активні інгредієнти і вологу в глибоких шарах шкіри протягом ночі.
Солодкий, фруктовий аромат ягід, який пахне так смачно, що нагадує вам про справжні, свіжі ягоди.

Спосіб застосування: Нанесіть достатню кількість маски на губи за допомогою вбудованого шпателя. Наступного ранку акуратно протріть губи серветкою або ватним тампоном.

Обєм: 3g

Повернення не передбачено.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари