Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Sierra bees, набір органічних бальзамів для губ, 4 штуки по 4,25 г

190 грн
Опис

Опис
Комбінований набір органічних бальзамів для губ від Sierra Bees
4 смаки: мандарин і ромашка, чорна вишня, кокос, грейпфрут
До складу бальзаму входять виготовлений екологічним способом бджолиний віск, оливкова олія, соняшникова олія та вітамін E
Ці бальзами мають сертифікат USDA Organic, не містять ГМО та є етичним продуктом
Виготовлено з екологічно безпечних і біорозкладних інгредієнтів
Продукт не містить сульфатів, консервантів, штучних ароматизаторів і не тестується на тваринах
Органічний склад сертифіковано Oregon Tilth
Подбайте про ваші губи!
Комбінований набір з 4 смаків: чорна вишня, кокос, грейпфрут, мандарин і ромашка.

Наш органічний, сертифікований Міністерством сільського господарства США органічний бджолиний віск постачається професійними бджолярами, які відповідають нашим суворим соціальним, екологічним і економічним вимогам.

Ми купуємо наш бджолиний віск, що має сертифікат USDA Organic, у добре відомих бджільників, котрі часто є представниками третього або четвертого покоління в цій галузі та отримали знання з багаторічного практичного досвіду. Джерело їхніх доходів залежить від етичного й гуманного збору неочищеного воску та меду. Вони пишаються тим, що рік за роком виробляють високоякісну, одноманітну за якістю продукцію, не піддаючи небезпеці бджіл або інших тварин.

Збір нашого органічного бджолиного воску відбувається на організованих пасіках або в дикій природі, де збирачі роблять усе можливе, щоб забезпечити гарний догляд за бджолами. Постійно стежачи за вуликами, фермери можуть бути певними, що бджоли здорові та добре годуються протягом року, особливо під час посухи чи морозів. Багато наших бджолярів використовують дерев’яні вулики, які підвішують на дерева, тому дикі тварини не можуть їм заважати.

Крім того, більшість наших бджолярів беруть участь у постійних державних і університетських дослідженнях. Ці важливі дослідження мають на меті розробити кращі способи поводження з бджолами та захистити їх у їхньому природному середовищі існування.

Органічний бджолиний віск — це природно стійкий продукт від матінки-природи. Наше завдання — захищати бджіл, щоб вони продовжували запилювати рослини та виробляти високоякісний органічний бджолиний віск для наступних поколінь.

Стан: Новий
Колір:
  • Помаранчевий
  • Коричневий
Розмір:
  • Onesize