Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Кушон на основі екстракту авокадо zozu avocado beauty cream concealer (01) (02)

345 грн
Опис

Відмінним косметичним засобом для маскування темних кіл, пігментації, почервоніння та інших дрібних дефектів є крем-кушон ZOZU. Це засіб 3 в 1 (консилер і пудра і ВВ-крем), який прекрасно адаптується під колір вашого обличчя, зволожує шкіру і робить її більш свіжою і сяючою.

Крем легко наноситься, рівномірно розтушовується і створює шовковисту текстуру. Він не пересушує шкіру, не створює ефекту маски і добре приховує нерівності на шкірі. Спонж, який йде в наборі, допомагає нанести крем на проблемні ділянки і надати шкірі свіжість і сяйво.

Авокадо - бореться з надмірною сухістю, призупиняє процеси старіння, створює захисний бар'єр від негативних впливів навколишнього середовища. Прибирає надлишки шкірного жиру і насичує епідерміс корисними речовинами.

Застосування такого крему в косметичних процедурах забезпечить вашій шкірі свіжий і квітучий вигляд, без дефектів.

Спосіб застосування:

На чисту і суху шкіру нанесіть тонуючий кушон за допомогою спонжа, який є в комплекті. Розподіліть рівномірно по обличчю, не забуваючи про плавний перехід до шиї і лінії росту волосся, вуха. Дайте вбратися і просохнути протягом 5-10 хвилин і можна наносити інші засоби.

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
lilveyn
Mar_Lin
Херсон
74% виконаних замовлень
Була