Всі категорії
Додати товар

Purito cica clearing bb cream bb-крем для чутливої шкіри з екстрактом центелли

16 грн
Опис

Мінімальне замовлення 100грн

Тон 13, 15, 21, 23, 27 !

Purito Cica Clearing BB cream ББ-крем із центеллою азіатською

BB-крем для чутливої шкіри з екстрактом центелли вирівнює тон шкіри, маскує недосконалості та надає природний сяючий фініш. Захищає шкіру від впливу UVA і UVB променів протягом дня.
BB-крем посилює захисні властивості шкіри, робить її менш чутливою до зовнішнього агресивного впливу. Покращує процеси відновлення і загоєння, заспокоює подразнення.

У крему легка, невагома текстура. Легко підлаштовується під колір шкіри, швидко поглинається, не залишає липкості та відчуття тяжкості.

Не містить штучних ароматизаторів, парабенів і ефірних олій, завдяки чому підходить для чутливої шкіри. ББ-крем має сонцезахисний фактор SPF38/PA+++, захищає шкіру від активної дії ультрафіолету, зменшує небажану пігментацію і уповільнює процеси старіння. 100% веганська формула.

Екстракт центелли азіатської стимулює синтез гіалуронової кислоти, підтримує шкіру зволоженою. Знімає подразнення і набряклість, чинить загоювальну та антибактеріальну дію.

Ніацинамід покращує бар'єрні функції шкіри, регулює процеси оновлення та регенерації. Допомагає боротися з гіперпігментацією.

Аденозин впливає на синтез колагену й еластину. Знижує глибину зморшок, вирівнює рельєф шкіри, уповільнює розвиток вікових процесів.

Мадекасова кислота заспокоює запалення і подразнення, зменшує набряклість. Має антивіковий вплив, оновлює й активно зволожує клітини епідермісу.

Підходить для чутливої шкіри.

Спосіб застосування: нанесіть необхідну кількість засобу і рівномірно розтушуйте за допомогою спонжа, пензля або подушечок пальців.

Пробник

Повернення не передбачено.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бежевий
Розмір:
  • Другой