Всі категорії
Додати товар

Missha perfect cover bb cream найпопулярніший ббкрем бб-крем

400 грн
Опис

В наявності 21, 23 тон !!!

ББ крем Missha Perfect Cover BB Cream став справжньою "бомбою" на ринку сучасних б'юті-засобів. Поєднавши функції доглядової та декоративної косметики, він втілив у собі мрію мільйонів жінок про простий у використанні крем, який водночас приховує недоліки шкіри та дарує їй красивий здоровий вигляд.
Унікальний склад засобу базується на поєднанні натуральних компонентів, ефективність яких була відома ще багато століть тому. Крем має м'яку текстуру, прекрасно маскує недосконалості шкіри і не залишає відчуття "маски" на обличчі.

Основні компоненти Missha M Perfect Cover BB Cream:

-Арбутин прекрасно відбілює пігментацію і рубці, здатний запобігти УФ-випромінюванню.
-Гідролізат колагену надає регенерувальний ефект, заспокоює шкіру і підтримує водний баланс шкіри. Покращує загальний стан шкіри: розгладжує і вирівнює, робить її більш пружною і еластичною, прибирає дрібні зморшки і освіжає.
-Олія Макадамії є потужним антиоксидантом, має хороші пом'якшувальні та живильні властивості.
-Аденозин активізує вироблення колагену і еластину, покращує кровообіг, розгладжує мімічні зморшки і запобігає появі нових.
-Екстракт ікри живить і відновлює шкіру, стимулює синтез колагену, омолоджує шкіру, розгладжує зморшки.
-Морські водорості чинять судинозвужувальну дію і допомагають позбутися куперозу, глибоко зволожують і тонізують шкіру, надають ліфтинг-ефект.
-Олія шипшини звужує розширені пори, усуває лущення і подразнення, зволожує навіть дуже суху шкіру і покращує її еластичність. Володіє сильними регенерувальними властивостями, завдяки чому усуває шрами і рубці, загоює рани.
-Олія жожоба містить велику кількість вітаміну Е, забезпечуючи регенерувальні та протизапальні властивості. Утворює на шкірі захисний шар, ідеально зволожуючи її та підтримуючи оптимальний ph-баланс.
-Екстракт бруньок букового дерева допомагає пом'якшити шкіру, зменшити кількість зморшок і відновити баланс вологи в клітинах шкіри.
-Екстракт листя розмарину підсилює захисні функції шкіри, має бактерицидну і дезінфікуючу дію.
-Екстракт Ромашки загоює і заспокоює шкіру, знімає подразнення і запалення, захищає шкіру від УФ-випромінювання.
-Гіалуронова кислота утворює на шкірі невловиму плівку, яка перешкоджає випаровуванню вологи з клітин шкіри, поповнює необхідний водний баланс шкіри і зменшує прояв зморшок.

Підходить для всіх типів шкіри.

Спосіб застосування: крем наноситься на очищену шкіру або після нанесення основи/бази під макіяж. Засіб потрібно розподілити по всьому обличчю рівномірним шаром, після чого можна приступати до продовження нанесення макіяжу.

Об'єм: 50мл

Повернення не передбачено.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Бордовий
Розмір:
  • 50мл