Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Палетка natasha denona cupid cheek duo

695 грн
Опис

✅Широкий вибір оригінальної косметики, догляду та аксесуарів, дивись мої оголошення

Natasha Denona Cupid Cheek Duo, 17g - чудовий тандем кремових хайлайтера і сяючих рум'ян, які вмить зобразять риси обличчя, підкресливши потрібні акценти і приховавши те, що хочеться приховати. Ніжні кремові рум'яна дуже добре лягають на шкіру, дозволяючи легко регулювати насиченість відтінку та чудово зливаючись зі шкірою. Хайлайтер відмінно підкреслює об'єми на обличчі - якщо нанести його на верхню частину вилиці, по спинці носа, на галочку над верхньою губою, на ямку на підборідді і у внутрішні куточки очей, обличчя відразу набуває гарного рельєфу і живого свічення шкіри.

Natasha Denona Cupid Cheek Duo забезпечує візуальний ефект розгладження та підтягування шкіри. Частинки рум'ян і хайлайтера добре фіксуються на поверхні навіть без попереднього нанесення бази, вони не забивають пори і дозволяють шкірі «дихати». Їх можна наносити як пензлем, так і спонжем або блендером, відтінки ідеально розтушовуються між собою та тримаються неймовірно довго.

У палетку входять два продукти:

Хайлайтер Glow Cream Base – дає м'яке сяйво білого золота, підсвічує та візуально освіжає потрібні ділянки обличчя.

Рум'яна Glow Universal Pinkish Beige - ніжний бежево-персиковий відтінок із теплою золотистою підкладкою дарує ефект природного та здорового рум'янцю.

Хайлайтер і рум'яна з палетки Natasha Denona Cupid Cheek Duo будуть добре виглядати на світлій шкірі, а також надавати жіночності смаглявою або засмаглою.

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
  • Рожевий
Розмір:
  • Onesize