Всі категорії
Додати товар

Зволожувальна колагенова пудра enough collagen hydro moisture two way cake

410 грн
Опис

21 тон 410 грн

13 тон 435 грн

✔️ Зволожувальна колагенова пудра Enough Collagen Hydro Moisture Tway Cake SPF25 PA++ підходить для всіх типів шкіри. Вона чудово фіксує макіяж, матує, робить шкіру гладкою й оксамитовою. Пудра містить морський колаген, який прискорює синтез колагену й еластину в тканинах, підвищує еластичність шкіри та глибоко її зволожує.

✨ Enough Collagen Hydro Moisture Two Way Cake дає легке невагоме покриття, чудово підходить для фіксації макіяжу, продовжує його стійкість і усуває жирний блиск, який з'являється впродовж дня. Також засіб забезпечує захист від сонячних променів і вільних радикалів.

✔️☝️ До комплекту входить додатковий рефіл пудри (13 г), на який ви зможете змінити вже завершений рефіл із футляра та надалі радіти неймовірному ефекту цієї пудри знову й знову.

Активні компоненти цієї пудри покращують загальний стан шкіри: розгладжують і вирівнюють, роблять пружною й еластичною, приховують дрібні зморшки та глибоко освіжають шкіру. Морський колаген, у складі пудри, має ранозагоювальну та заспокійливу дію, утримує вологу в глибоких шарах шкіри. Має регенерувальну дію і перетворює вашу шкіру.

➡ Застосування: використовуйте пудру як завершальний етап макіяжу або точково для маскування легких вад. Пудру легко наносити за допомогою спонжа, який йде в комплекті.

В наявності:
❤️ No 13 — у міру світлий відтінок, гармонує зі світлими тонами шкіри.
❤️ No 21 — натурально бежевий тон, під час нанесення ідеально зливається з кольором шкіри. Підійде для звичайної, природної шкіри.

❤️ Об'єм: 13 г + 13 г (змінний блок).

Стан: Новий
Колір:
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари