Всі категорії
Додати товар

Шовковиста пудра mary kay, новинка, 8 г

480 грн
Опис

Підкресліть свій образ c нової неймовірно шовковистою розсипчастою пудрою. Інноваційна формула представлена в 8 натуральних відтінках, які ідеально підлаштовується під тон шкіри, приховуючи недоліки і усуваючи жирний блиск. Невагома текстура пудри комфортно відчувається на шкірі, при цьому забезпечує максимально природне покриття, яке зберігає свіжість вашого макіяжу протягом усього дня! • Легка текстура підлаштовується під тон шкіри, приховуючи недоліки. • Усуває жирний блиск і забезпечує природне матове покриття • Містить інгредієнти, що запобігають сухість і лущення. Не містить парабени і силікони.

Найменування відтінків:

- Light medium ivory
- Medium ivory
- Deep ivory
- Light beige
- Light medium beige
- Light medium bronze

Надайте своєму образу стійкості! Всього одна шовковиста пудра з інноваційною формулою закриє більшість ваших потреб в макіяжі особи. Регулюйте щільність покриття: наносите шовковисту пудру Mary Kay окремо в якості легкого вирівнюючого матуючого кошти або підсильте покриття від середнього до щільного, завдавши пудру поверх тональної основи. Кожен з 8 відтінків пудри був розроблений з використанням ексклюзивної технології IntelliMatch. Схвалено дерматологами Пройшов клінічні випробування на подразливість шкіри і алергічні реакції Підходить для всіх типів шкіри, у тому числі для чутливої Некомедогенно Наносьте шовковисту пудру Mary Kay окремо в якості легкого вирівнюючого кошти для того, щоб поліпшити колір особи або для закріплення макіяжу поверх тональної основи.

1. Не відкручуючи кришку, акуратно струсіть пудру в баночці.
2. Зніміть кришку, наберіть невелику кількість на кисть для пудри, струсіть надлишки.
3. Наносьте пудру, починаючи від центру особи, рухаючись у напрямку до лінії росту волосся і підборіддя, добре розтушовуючи.

РЕГУЛЮЙТЕ ЩІЛЬНІСТЬ ПОКРИТТЯ Для майже непомітного покриття нанесіть шовковисту пудру Mary Kay на особу окремо в якості легкого вирівнюючого кошти. Для содания природного покриття нанесіть шовковисту пудру Mary Kay поверх СС крем з SPF 15 Mary Kay. Для покриття від середнього до щільного нанесіть Тональну основу TimeWise 3D і закріпіть макіяж шовковистою пудрою Mary Kay. Ключові інгредієнти: Не містить: Мінеральні масла Віск Силікони Парабени Не ароматизований

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари