Всі категорії
Додати товар

Універсальний засіб, гель з алоє, алое

249 грн
Опис

Універсальні зволожуючі гелі можуть використовуватися: · Для догляду за обличчям. Влітку їх можна використовувати як моно-засіб, а у холодний період року рекомендовано після повного вбирання нанести зверху крем. · Для догляду за шкірою тіла.Для регулярного догляду та як SOS-засіб при сонячних опіках. · Чоловікам і жінкам в якості гелю після гоління і депіляції · Для догляду за волоссям. ü Як маску для волосся:нанесіть його на вологе волосся і потримайте протягом 10-15 хвилин, після чого змийте теплою водою. ü Як незмивний засіб для кінчиків волосся: нанесіть на кінчики злегка вологого волосся.

· При пересушеній,чутливій шкірі голови: гель невеликими порціями попередньо розтирати в долонях і наносити на шкіру голови.

Підходить для жінок і чоловіків, у будь-якому віці і з будь-яким типом шкіри.

Зволожуючий гель з алое вера багатофункціональний гель для активного зволоження шкіри, заспокоєння, пом’якшення і надання комфортної свіжості.

Природні активні компоненти підтримують молодість і здоров’я шкіри:

ü Натуральний сік та екстракт алое вера - інтенсивно зволожують шкіру та допомагають їй утримувати вологу.Посилюють тонус та еластичність. Загоюють пошкодження і подразнення, прибирають почервоніння.

ü Екстракт центелли азіатської має потужну заспокійливу і відновлювальну дію,зменшує запалення і почервоніння, покращує мікроциркуляцію, посилює синтезвласного колагену і гіалуронової кислоти.

ü Природний пребіотик лактоза і ефіри жожоба допомагають підтриати гідробаланс і пом’якшують шкіру.

Підходить для жінок і чоловіків, у будь-якому віці та з будь-яким типом шкіри.

Може використовуватися для догляду за шкірою обличчя, рук і тіла. Підходить в якості гелю після гоління і для заспокоєння шкіри після депіляції. Для зволожуючого догляду за волоссям і чутливою пересушеною шкірою голови, в якості маски та/чи незмивного засобу для кінчиків.

Гель можна використовувати як базовий зволожуючий засіб – самостійно або для посилення дії іншої доглядової косметики.

Містить: сік алое вера, екстракт алое вера, екстракт центели азіатської, гліцерин,лактоза, цукроза, ефіри жожоба, вітамін Е (інкапсульований)

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Натуральна
Призначення:
Зволоження

Схожі товари