Всі категорії
Додати товар

Гідролат зеленого чаю 1л

314 грн
Опис

Гідролат зеленого чаю із сухих листочків визнаний потужним антиоксидантом, він руйнує вільні радикали та уповільнює процеси старіння в організмі,
покращуючи зовнішній вигляд. Це один із найбільш ефективних продуктів для запаленої та проблемної шкіри. У його формулі танін, алкалоїди, вітаміни (у тому числі і Е), теїн та 17 амінокислот, а також епігалокатехін – речовина, що пригнічує ензим, що руйнує колаген. Тому рекомендуємо воду зеленого чаю використовувати як омолоджуючий засіб, що підтримує рівень потрібної кількості еластину та колагену.

Гідрозоль зеленого чаю покращить загальний стан епідермісу, очистить його від проблемних вогнищ та вугрів, регенерує та підвищує його імунітет. Також актуальним є продукт для жирної шкіри з метою оптимізації роботи сальних залоз, матування та дезодорування пір.

Для схуднення та лімфодренажу використовуйте гідролат зеленого чаю в аплікаціях, він виведе зайву рідину з клітин та надасть шкірі гладкості, підвищить пружність.

А для тих, хто хоче оживити тьмяні локони і зменшити жирність шкіри голови, безперечно, сподобається ефект від гідролату, до того ж він допоможе продовжити свіжість волосся.

Застосування:
Ефективний гідролат зеленого чаю в концентрованому, а також розведеному вигляді. Ми радимо використовувати його як: тонік для обличчя та волосся, вітамінний косметичний лід, засіб для вмивання шкіри та ополіскувач для локонів. Також продукт покращить склад органічної косметики.

Умови зберігання:
У холодильнику до 3 місяців, у морозильній камері не довше 12 місяців.

Стан: Новий
Колір:
  • Різнокольоровий
  • Білий
Розмір:
Класифікація:
Органічна
Об'єм:
1 л
Тип шкіри:
Жирна Суха

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?