Всі категорії
Додати товар

Продавець цієї речі Був На Шафі більше 30 днів тому

Крем для обличчя проти зморшок із фітоколагеном floslek, 50 мл

799 грн
Опис

Крем для обличчя проти зморшок із фітоколагеном FLOSLEK, 50 мл Опис товару Дуже легкий, глибоко зволожуючий і живильний крем із рослинним колагеном для шкіри, яка потребує регенерації, втомленої та схильної до утворення зморшок. Підходить для догляду за ослабленою шкірою у осіб віком 30+, 40+, 50+. Крем чудово й надовго зволожує та тонізує шкіру, скорочує зморшки й мінімізує зовнішні ознаки старіння. Підтримує процеси відновлення, що відбуваються в епідермісі, регенерує та зміцнює ліпідний бар\'єр. Повертає зрілій шкірі пружність і молодість. Формула крему збагачена фітоколагеном, маслом ши та екстрактом хутунії –інгредієнтами з доведеними антивіковими властивостями.
Веганський продукт. Містить 96% інгредієнтів натурального походження.
Не містить глютену, барвників і лактози. Не містить шкідливих для здоров’я речовин.

Характеристики
Бренд
FLOSLEK LABORATORIUM
Вага
50 мл
Країна виробництва
ПОЛЬЩА
Застосування
Для зовнішнього використання наносити вранці та ввечері на обличчя, шию та зону декольте, акуратно розподіляти. Найкраще застосовувати поверх молочної сироватки для обличчя проти зморшок із фітоколагеном FLOSLEK. Ідеальний як база під макіяж.
Застереження
Зберігати за кімнатної температури. Уникати потрапляння в очі. У разі потрапляння в очі змити великою кількістю води. Зберігати в недоступному для дітей місці. Уникати прямих сонячних променів. Не використовувати після закінчення терміну придатності.
Склад
Вода*, каприловий/каприновий тригліцерид*, пентиленгліколь*, цетеариловий спирт*, сквалан*, масло ши*, гліцерин*, сополімер гідроксиетилакрилату/акрилоїлдиметилтаурату натрію, ізоаміллаурат, екстракт сніжного гриба*, екстракт хутунії серцевидної*, екстракт карагенану (ірландських водоростей)*, екстракт червоних водоростей алга, пантенол, токоферил ацетат, алантоїн, полісорбат 60, сорбітану ізостеарат, дециленгліколь, бутиленгліколь, віддушка, лимонна кислота, 1,2-гександіол, бензоат натрію, о-цимен-5-ол, фітат натрію*, молочна кислота. *Органічний інгредієнт
Стать
Жінкам

Стан: Новий
Колір:
  • Червоний
Розмір:
  • 50мл
Класифікація:
Натуральна Органічна
Об'єм:
50 мл
Призначення:
Антивікове

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?