Всі категорії
Додати товар

Третиноин (tretinoin gel ) от прыщей и морщин 0.025%

399 грн
Опис

Используется по назначению косметолога , дерматолога 🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑
Или же под наблюдением специалиста .

Ретиноїди давно захоплювали б'юті-світ. Вони допомагають розв'язувати цілий комплекс естетичних проблем, робити шкіру молодшою та навіть усувати серйозні пошкодження. Третин-ін — один із найпоширеніших ретиноїдів, тобто похідних вітаміну А.
як же він працює?

Як ми вже зазначили, третин належить до ретиноїдів (ретинолу). Найчастіше креми з вмістом третіноїну призначають для лікування акне та інших запальних захворювань шкіри обличчя й тіла.

Крем показує дуже високі результати в лікуванні акне, і боротьбі зі зморшками.
Це мегапотужний anti aging засіб.

Третиноїн впливає на певні ділянки в ядрі клітин. Речовина порушує звичний синтез білків у покривах і активізує активність фібропластів — сполучних тканин, до яких входить колаген. У результаті відбувається активніше вироблення колагену, що уповільнює прояв зморщок і покращує ситуацію з акне.

Препарат належить до групи ретиноїдів, за структурою близьких до вітаміну А. Третиноїн має протисеборейну, протипухлинну, кератолітичну та комедонолітичну дію. Крім того, він стимулює регенерацію тканин, зміцнює імунну систему, а також надає місцевий протизапальний ефект. Застосовується для лікування вугрів.

провідні дерматологи визнають, що третинноїн неймовірно ефективний як антивіковий засіб проти зморщок, як і всі ретинолосмісні креми та мазі

Річ у тім, що ретинол, або чистий вітамін А, викликає збільшення кількості базових клітин, що становлять основу епідермісу. Ретинол допомагає шкірі самій собі ніби розпрасовувати зсередини. З віком наша шкіра стоншується саме тому, що базові клітини поступово відмирають. Стимуляція їхнього росту оновлює шкіру зсередини: ростуть молоді, здорові клітини, а поверхневі шари шкіри активно відлущуються. Фактично зморшки просто перуться з обличчя. Крім цього, ретинол блокує вплив ферментів, які руйнують колаген і еластин, і стимулює вироблення гіалуронової кислоти — природного зволожувача.
А це і є запорука повернення шкірі молодості та краси.
Оптимальний режим застосування трекініну для обличчя має такий вигляд:

Використовувати ретинол у малих концентраціях 1-2 рази на тиждень для відстеження реакції й адаптації шкіри

Поступово переходити на щоденне застосування

Збільшувати концентрацію до 0,2%

Продовжувати застосовувати ретинол щодня перед сном

Дуже важливо наносититреноїн або інший препарат із ретиноловою основою на абсолютно сухе обличчя за 15-30 хвилин після вмивання. На все обличчя вистачить «горошини» крему, товстий шар не зробить препарат ефективнішим, але може серйозно пошкодити шкіру

Кремами, що містять ретинол або ретиноїди, рекомендується користуватися після 30 років — з цього віку порушується синтез природного колагену й еластину, а клітини шкіри оновлюються вже не так швидко. Ретинозовмісні препарати дійсно дуже ефективні під час боротьби зі старінням шкіри. Але спрацьовані вони тільки якщо ретельно дотримуватися інструкції, обов'язково консультуватися з фахівцем (косметолог,дерматолог)

Починаючи приймання з 0.25%
Поступово підвищуючи

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 20мл
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Антивікове

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?