Всі категорії
Додати товар

Антивіковий капсульний крем з екстрактом золотого шовкопряда medi-peel gold age tox cream

655 грн
Опис

Антивіковий капсульний крем з екстрактом золотого шовкопряда Medi-Peel Gold Age Tox Cream – новинка і вже бестселер з лінійки капсульних засобів бренду. Крем активно розгладжує, відновлює і пом’якшує покрив. Завдяки ліфтинг-компонентам, крем надає антивіковий ефект. Робить шкіру більш підтягнутою, відновлює цілісність шкірних покривів, зміцнює волокна епідермісу і вирівнює рельєф. Крем насичує шкіру поживними речовинами, покращує обмін речовин і прискорює процеси відновлення і регенерації.

Екстракт золотого шовкопряда підвищує пружність шкіри, усуває дрібні зморшки, підтягує овал обличчя і уповільнює процеси старіння. Вирівнює тон шкіри, освітлює небажану пігментацію і володіє легкими відбілюючими властивостями.

• Комплекс амінокислот відповідає за постійну регенерацію і оновлення клітин, надає глибокий anti-age вплив, скорочує видимість зморшок і перешкоджає утворенню нових, стимулює процеси відновлення і регенерації, уповільнює старіння клітин. Нормалізує вироблення колагену і еластину, розгладжує шкіру, вирівнює рельєф. Покращує колір шкіри, надає їй здорове сяйво і пружність.
• Комплекс керамідів зміцнює клітини шкіри і захищає їх від пошкоджень, запобігає випаровуванню вологи і сприяє тривалому зволоженню, підтримує оптимальний гідроліпідний баланс. Підвищують опірність шкіри зовнішнім агресивним факторам, знімають запалення.
• Полімолочна кислота стимулює синтез гіалуронової кислоти, підвищує щільність і еластичність шкіри, розгладжує зморшки. Робить контур обличчя чіткішим, знімає сліди втоми, усуває в’ялість і провисання.
• Гідролізований колаген відновлює структуру епідермісу зсередини , зміцнює стінки клітин, покращує білковий обмін. Підтримує матрикс шкіри, розгладжує зморшки і заломи.
• Гідролізований еластин підвищує еластичність і гладкість шкіри, вирівнює рельєф особи. Пов’язує вологу в епідермісі і не дає їй випаруватися.
• Масло ши пом’якшує шкіру, усуває сухість і лущення. Насичує шкіру жирними кислотами, перешкоджають втраті вологи, зміцнюють ліпідний бар’єр, роблять шкіру стійкою до вікових змін.
• Екстракт золота прискорює процеси регенерації шкіри, сприяє швидкому розгладження зморшок, роблячи шкіру пружною, сяючою і здоровою.
• Ніацинамід вирівнює тон шкіри, стимулює синтез волокон колагену, покращує мікроциркуляцію і нейтралізує вільні радикали.

Зручний формат капсул – капсула розрахована на одне застосування. Це гігієнічно і комфортно в догляді, економить вам час.

В гелеву основу крему включені золоті кремові капсули. При нанесенні на шкіру гель змішується з танучою кремовою капсулою і набуває однорідну текстуру.

Спосіб застосування: за допомогою лопатки, яка йде в комплекті з кремом, дістаньте з баночки одну кульку крему і масажними рухами розподіліть по обличчю. Використовуйте крем на останньому етапі догляду (після очищення, тонізації і застосування інших засобів). Крем підходить для денного і вечірнього догляду.

❤ 50 мл

Стан: Новий
Колір:
  • Жовтий
  • Золотистий
Розмір:
  • 50мл
Об'єм:
50 мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Антивікові Зволоження Живлення

Схожі товари