Всі категорії
Додати товар

Капсульна маска пудинг з морських водоростей з гіалуроновою кислотою bioaqua algae к. 10122

20 грн
Опис

Маска з гіалуроновою кислотою та екстрактом морських водоростей чудово живити шкіру, посилюючи процеси її регенерації та регулює кислотно-лужний баланс. Маска усуває лущення, виводить токсини, покращує кровообіг та регенерацію клітин. Після використання шкіра обличчя стає помітно свіжішою, вирівнюється тон. Унікальний склад засобу подарує шкірі здоровий та сяючий вигляд. Допоможе усунути безліч проблем шкіри. Шкіра виглядатиме зволоженою та свіжою, зникнуть ознаки втоми та стресу, покращиться колір обличчя. Ідеально підходить для сухої та нормальної шкіри.

Активні компоненти:

Екстракт морських водоростей. Бореться з появою вугрів, усуває судинну сітку, нормалізує роботу сальних залоз, пригнічує запальні процеси, має охолоджувальну, протизапальну та протинабрякову дію.
Гіалуронова кислота виступає як регулятор водного балансу в шкірі. Вона як «цемент» скріплює клітини між собою, регулює їхній метаболізм, підтримує синтез колагену, зволожує шкіру, забезпечує її пружність і здоровий блиск. Захищають шкіру від шкідливого впливу УФ-променів.
Спосіб застосування: на очищену шкіру обличчя нанести необхідну кількість маски, залишити на 10-15 хв, потім змити теплою водою
Доставка:
Передоплата на карту.
Доставка Новою або Укрпоштою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Продавець
onlyb...
Onlybest-com-ua
Супер-продавець
Вінниця
85% виконаних замовлень
Була

Схожі товари