Всі категорії
Додати товар

Мило з альфагідроксильними кислотами christina fresh aha cleansing gel

1100 грн
Опис

Мило з альфагідроксильними кислотами Christina Fresh AHA Cleansing Gel

300мл. -1100грн.

Універсальне мило з альфагідроксильними кислотами від ізраїльської компанії Christina виробляється спеціально для глибокого очищення шкіри. Завдяки активним компонентам у складі засобу мило м'яко видаляє забруднення і ороговілі частинки епідермісу, сприяє швидкій регенерації шкіри та перешкоджає її передчасному старінню.

Екстракт гуньби, огірка та жерухи, а також рицинова олія, лимонна та гліколева кислоти, які входять до складу мила, сприяють ефективному зволоженню шкіри, знімають подразнення.

Регулярне використання цього мила допоможе продовжити здоров'я і молодість вашої шкіри без дорогих косметологічних і медичних процедур. Клінічні дослідження підтвердили, що мило гіпоалергенне.
 

Спосіб застосування

нанесіть невелику кількість мила від компанії Christina на вологу шкіру обличчя і шиї, а потім круговими рухами помасажуйте її. Ретельно змийте залишки продукту через кілька хвилин. 

Склад

гліколева і лимонна кислоти, рицинова олія, екстракти гуньби, огірка, жерухи. Час застосування: універсальнийТип шкіри: усі типиВік: 18+Стать: жіночаОб'єм: 300 млКраїна-виробник: Ізраїль

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Помаранчевий
Розмір:
  • 300мл
Класифікація:
Гіпоалергенна
Об'єм:
300 мл
Призначення:
Зволоження

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?