Всі категорії
Додати товар

Набір 3шт пінка для вмивання,гідрофільні олія гель,зволожуючий тонік виробник україна

1000 грн
Опис

Пінка для вмивання - гарантує комфортне і, що важливо, ефективне очищення. Що забезпечує відчуття свіжості та оновленості. Має приємний аромат. Завдяки рослинним омилювачам засіб підтримує оптимальний pH-баланс та зволожує шкіру.

Екстракт равлика надає шкірі пружності, захищає від ультрафіолетового випромінювання. Гідролат лаванди має антисептичну, антибактеріальну та водночас зволожуючу і заспокійливу дію. Мигдальна олія має високий вміст вітаміну Е, повертає шкірі пружність і тонус. Д-пантенол сприяє регенерації клітин, ефективно зволожує та дезінфікує шкіру обличчя, надає сяйво.

Тонік - дарує глибоке зволоження епідермісу, вирівнює тон шкіри, повертає тонус. Забезпечує делікатний pH-контроль після очищення, а також є підготовчим етапом до подальшого догляду.

Гіалуронова кислота та трояндова вода делікатно доглядає за шкірою, уповільнюючи процеси старіння та забезпечує глибоке зволоження, запобігаючи появі сухості та подразнень.

Гідрофільне масло-гель - завдяки натуральній формулі ніжне гідрофільне масло-гель делікатно розчиняє макіяж, будь-які тональні, сонцезахисні засоби, надлишки себуму шкіри, пил та найдрібніші частинки забруднень, легко видаляючи їх з поверхні епідермісу не руйнуючи при цьому захисний бар'єр шкіри.

Легка масляниста текстура засобу при взаємодії зі шкірою покроково трансформується з олії в гель та з гелю в молочко. Завдяки чому очищення відбувається дуже делікатно. Забезпечує бездоганну чистоту, надає відчуття приємної свіжості, не викликає відчуття стягнутості та сухості шкіри обличчя.

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
Розмір:
  • 150мл
Зроблено в Україні?:
Виробництво
Класифікація:
Професійна
Тип шкіри:
Всі типи
Призначення:
Матуюче Живлення Відновлююче Для сяйва шкіри Захисне Проти зморщок
Інгредієнти:
Вітамін Е Гіалуронова кислота Пантенол
Особливості:
Набір
Продавець
ksyuh...
ksyuhaksenka3452360
100% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?