Всі категорії
Додати товар

La roche-posay physiological cleansing micellar foaming water пенка.

530 грн
Опис

La Roche-Posay Physiological Cleansing Micellar Foaming Water.
Міцелярна пінка для очищення чутливої шкіри обличчя.

Об'єм 150 мл.
530 гривень — термін придатності до 2024 року.

Французька компанія La Roche-Posay представляє до вашої уваги лінійку косметичних засобів Phisio, призначених для делікатного очищення шкіри від макіяжу. Завдяки особливій формулі косметичні продукти з цієї лінійки можна використовувати для догляду за чутливою шкірою. Також ці засоби містять у своєму складі термальну воду, яка враховує потреби чутливої шкіри, і не містять мило, спирту та консервантів.

Ця міцелярна пінка від La Roche-Posay призначена для догляду за шкірою, яка дуже чутливо реагує на будь-які зовнішні подразнення. Усі складники цього продукту були ретельно відібрані, щоб унеможливити появу негативної реакції шкіри після вмивання. Засіб Physiological Cleansing Micellar Foaming Water від La Roche-Posay не містить у своєму складі агресивних компонентів, зокрема барвників і парабенів. Міццелярна пінка не порушує кислотно-лужний баланс шкіри. Продукт чудово очищає, освіжає, заспокоює шкіру.

Щоб мінімізувати можливі неприємні відчуття, викликані використанням водопровідної води, після застосування цього засобу виробник рекомендує додатково розпилити на обличчя термальну воду від La Roche-Posay.

Спосіб застосування: нанесіть пінку на обличчя, ніжно помасажуйте та потім змийте водою. Уникайте зони навколо очей. У разі потрапляння в очі негайно промити їх водою.

Оплата на карту Приват банка.
Пересилання Новою поштою.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize

Схожі товари