Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Сироватка для обличчя mond'sub hyaluronic acid moisturizing & nourishing essence, 30 мл

100 грн
Опис

Зберегти шкіру пружною, еластичною та підтягнутою можливо завдяки глибокому зволоженню. З цим завданням чудово впорається сироватка, створена фахівцями китайського бренду Mond'Sub! Переваги продукту Забезпечує потужне зволоження шкіри, запобігає втраті вологи з клітин. Сприяє зміцненню захисного бар'єр єру. Створена для догляду за всіма типами шкіри. Як діє? В основі Hyaluronic Acid Moisturizing & Nourishing — гіалуронова кислота. Завдяки її натуральним властивостям сироватка активно бере участь в оновлювальних процесах, розгладжує та омолоджує шкіру. Відразу після її нанесення шкіра стає сяйнистою, гладенькою та яскравою. Ніжна консистенція забезпечує рівномірне розподілення без липкості. 

Б’юті-поради

Для очищення та водночас глибокого зволоження шкіри використовуйте гідрофільну олію та пінку на основі соку алое вера чи центели азіатської. Після нанесення сироватки скористайтеся денним чи нічним кремом для обличчя та шкіри навколо очей. Пам’ятайте про захист шкіри від УФ-променів за допомогою сонцезахисних продуктів із високим SPF.

Як використовувати 

Сироватка для обличчя Mond'Sub Hyaluronic Acid Moisturizing & Nourishing Essence, 30 мл

Засіб треба наносити перед кремом. Невелику кількість продукту нанесіть по масажних лініях обличчя. Оминайте зону навколо очей.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • 30мл
Класифікація:
Натуральна
Об'єм:
30 мл
Призначення:
Зволоження