Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Потужна сироватка з ретинолом sunday riley a+ high dose retinoid serum

1690 грн
Опис

✅Широкий вибір оригінальної косметики, догляду та аксесуарів, дивись мої оголошення.

SUNDAY RILEY A+ HIGH-DOSE RETINOID SERUM, 30ml.

Що це таке: вдосконалена ретиноїдна сироватка на основі суміші ретиноїдного ефіру та ретинолу для покращення вигляду ліній, зморшок і темних плям, а зволожуючий мед і антиоксидант CoQ10 забезпечують підтримку проти старіння.

Тип шкіри: нормальна, суха, комбінована та жирна

Проблеми догляду за шкірою: сухість, тонкі лінії та зморшки, а також втрата пружності та еластичності

Формула: сироватка

Виділені інгредієнти:
- Ретиноїдний комплекс 6,5% (ретинол, ретиноїдний ефір і рослинний альт-ретинол): допомагає зменшити видимість пор, зморшок і ліній, а також темних плям, сприяючи помітно чистішій і гладкішій шкірі.
- Антиоксидант CoQ10: антиоксидант, який може покращити вигляд поверхневих почервонінь для більш здорового вигляду шкіри.
- Гавайський білий мед: зволожуючий, заспокійливий і заспокійливий зволожувач, багатий фітонутрієнтами.

Інформація про інгредієнти: не містить парабенів, формальдегідів, агентів, що вивільняють формальдегід, фталатів, мінеральної олії, ретинілпальмітату, оксибензону, кам’яновугільної смоли, гідрохінону, сульфатів SLS і SLES, триклокарбану, триклозану та містить менше одного відсотка синтетичного аромату. Він також веганський, без глютену та без жорстокості.

Що ще потрібно знати: із п’ятивідсотковою сумішшю ретиноїдних ефірів (такої ж потужної, як ретинол, але ніжнішою для шкіри, що робить її ідеальною для чутливої ​​шкіри), 1-відсотковою сумішшю ретинолу, інкапсульованого в ліпосомах, і 0,5 відсотками синьо-зелених водоростей з Альтернативна ретиноїдам активність, ця сироватка бореться з видимими ознаками старіння та покращує вигляд пор і шкіри, пошкодженої ультрафіолетом. CoQ10 забезпечує антиоксидантний захист, а екстракти гавайського білого меду, кактуса та імбиру помітно врівноважують почервоніння та заспокоюють шкіру для більш спокійного кольору обличчя.

Стан: Новий
Колір:
  • Синій
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи