Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Освітлювальна сироватка з глутатіоном medi-peel bio-intense gruthione white ampoule

20 грн
Опис

Активні інгредієнти: Глутатіон, Ніацинамід, Пептиди, Рослинні екстракти
Тип шкіри: Вікова, Усі типи, Жирна, Комбінована, Нормальна, Проблемна, Суха
Основна дія: Боротьба з віковими змінами, освітлення, підвищення пружності та еластичності, Зволоження
Об'єм: 1,5 мл
Виробництво: Південна Корея
Вік: 25+, 30+, 35+, 40+
Має чітко окреслену вибілювальну дію, знімає почервоніння, вирівнює тон шкіри, допомагає в боротьбі з пігментацією й постакне.
Сироватка не тільки впливає на зовнішній шар епідермісу, але також контролює вироблення меланіну, запобігаючи появі небажаної пігментації й освітлюючи вже наявні пігментні плями. Продукт підвищує імунітет шкіри, наповнює вітамінами та тонізує, дарує шкірі свіжість і здорове сяйво. Підтримує оптимальний рівень вологи, усуває сухість і дає пролонгований ефект зволоження.
Усього за місяць регулярного застосування ампульної сироватки шкіра набуває сяйливої чистоти, рівномірного кольору, яскравості та гладкості. Формула продукту з догляду багата натуральними освітлювальними компонентами та вітамінами для підвищення пружності та м'якості шкіри.
Головні функції глутатіону:
Ефективно вибілює, усуває пігментацію й бореться з вадами шкіри;
Омолоджує, підвищує пружність і еластичність шкіри, згладжує зморшки та знімає сліди втоми;
Допомагає шкірі виробляти вітамін Е і С, захищає клітини від пошкоджень;
Покращує колір обличчя й бореться з висипкою вугрів;
Усуває вікові плями, гіперпігментацію та постакне.
Основні активні компоненти:
Ніацинамід сприяє стимуляції синтезу колагену та поліпшенню захисних функцій шкіри, допомагає знизити трансепідермальну втрату вологи зі шкіри та знизити пігментацію, пом'якшує, підвищує еластичність шкіри, зволожує, звужує пори, заспокоює, просвітлює.
Комплекс із 5 видів пептидів — збільшує пружність і еластичність шкіри, пришвидшують процеси вироблення організмом власних волокон колагену й еластину. Зменшують глибину зморщок і перешкоджають обвисанню шкіри. Зміцнюють захисний бар'єр шкірного покриву.
Олія соняшника — добре пом'якшує суху шкіру та зволожує її, надає заспокійливий ефект, покращує процеси регенерації клітин шкіри, регулює роботу сальних залоз, звужує пори, робить їх менш помітними, захищає від негативного впливу чинників довкілля, знімає набряклість, чинить міостимулювальну дію, робить шкіру приємною на дотик і оксамитовою.
Екстракт меліси — стимулює вироблення власного колагену й еластину, утримує вологу в міжклітинному просторі, усуває сліди втоми, дарує обличчю здорове сяйво.
Олія пелюсток троянди — зміцнює клітинні мембрани, знімає почервоніння й запалення, прискорює загоєння ранок і мікротріщин.
Пантотенова кислота (вітамін В5), токоферол та інші вітаміни в складі освітлюють, пом'якшують, зволожують, відновлюють і зміцнюють шкіру.
Сироватка вирізняється низькою витратою та приємною консистенцією. Вже після першої процедури з засобом шкіра набуває свіжості, підтягнутості та зволоженості.
Спосіб застосування: нанесіть сироватку на очищену, тонізовану шкіру, що масажують рухи.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Натуральна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха Всі типи
Призначення:
Тонізуюче Зволоження