Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Лосьйон для корекції вітілінго, шрамів, іншої депігментації mastelli aleucol

У подарунок
Опис

Придбала, і лише через деякий час відкрила пакування, щоб користуватись. Прочитала інструкцію, а виявилось що він мені не підходить. На сайті, на якому купувала, була помилка в описі. Дізналась, що він не для освітлення пігментації, а для візуального довгострокового відновлення кольору білих ділянок шкіри (не пігментованих).

Ось коректний опис: Лосьйон для корекції депігментованих ділянок Mastelli Aleucol призначений для корекції депігментованих ділянок на шкірі (плям вітіліго, стрій, шрамів, ускладнень мікотичних та інших інфекцій). Компоненти лосьйону ефективно маскують ахромні ділянки, відновлюючи пігментацію, подібну до оточуючої здорової шкіри. Регулярне застосування лосьйону дає можливість відновити рівний тон і доглянутий вигляд шкіри обличчя. Містить оцтову кислоту і гліцерин. застосовується як нічний догляд. Підходить для всіх типів шкіри, крім чутливої.

Ціна на нього зараз приблизно 1400 грн. Оскільки термін придатності спливає в лютому, тому я продаю з великою знижкою. Абсолютно новий, не користувалась ним.

Об'єм: 25 мл.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Класифікація:
Професійна
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха
Продавець
tolfaza
tolfaza
Супер-продавець
Львів
100% виконаних замовлень
Була