Всі категорії
Додати товар

Кислотний пілінг для обличчя the ordinary aha 30% + bha

500 грн
Опис

10-хвилинний кислотний пілінг для обличчя, який усуває тьмяний колір обличчя, повертає йому сяйво, очищає пори і вирівнює текстуру шкіри

AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution - кислотний пілінг об'єднує α-гідроксикислоти (гліколева кислота, молочна кислота, винна кислота, лимонна кислота) і β-гідроксикислоти (саліцилова кислота). Завдяки цій комбінації можна зменшити дефекти шкіри, такі як пігментні плями, зморшки, а також зменшити вироблення шкірного сала (що особливо помітно на жирній шкірі). До продукту були додані речовини для зменшення подразнення, пов'язаного із застосуванням кислотного пілінгу. До цих речовин відносяться сік з листя алое і екстракт тасманского перцю (він має рослинне походження і змінює свій колір залежно від сезону, що видно по формулі препарату). Кислотний пілінг також містить гіалуронову кислоту в формі крос-полімеру і вітамін В5, який підтримує регенерацію епідермісу. Засіб доповнений екстрактом кореня моркви, який має антиоксидантні властивості.

Дія пілінгу:

регуляція сальних залоз,

антибактеріальна та протизапальна дія,

очищення сальних залоз,

вирівнювання кольору обличчя,

відлущування рогового шару епідермісу,

згладжування дрібних зморшок і шрамів,

при регулярному використанні позитивно впливає на структуру шкіри.

Об'єм: 30 мл

Спосіб застосування:
нанести пілінг на очищену, суху шкіру обличчя і шиї. Уникати області навколо очей. Потримати 7-10 хвилин. Змити великою кількістю води. Використовувати 1-2 рази в тиждень тільки ввечері. Не забувати про сонцезахисний крем на день.

Стан: Новий
Колір:
  • Бордовий
Розмір:
  • 30мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Суха
Продавець
vira.l
vira.l
Супер-продавець
Львів
95% виконаних замовлень
Була

Схожі товари

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?