Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

М'який пилинг-скатка з полином fraijour original herb wormwod peeling gel 150 мл

370 грн
Опис

М'який пилинг-скатка з полиню
Fraijour Original Herb Wormwood Peeling Gel 150 мл

Підходить для всіх типів шкіри, у тому числі чутливої.

❑ М'який пилинг-скатка з полином для Fraijour Original Herb Wormwood Peeling Gel з обережністю відшукує і очищує шкіру обличчя, активно зволожує і заспокоює. Вирівнює тон і текстуру шкіри, знімає запалення, робить шкіру гладкою і шовковистою. Прискорює обмінні процеси в клітинах епідермісу, покращує кровообіг, активізує регенеруючі та регенеруючі функції.

✔ Пілінг-скатка містить 35 рослинних екстрактів, які м’яко видаляють орогенні частинки епідермісу, розгладять шкіру, сприяють антибактеріальному і заживленню, а також захищають захисний бар’єр шкіри. Глибоко зволожує, живить клітини вологою, підтримує гідро-ліпідний баланс і не дає вологи випаруватися.

Завдяки целюлозі в складі пиланг підходить для очищення чутливої шкіри: У міру того як його мастить, він витягує зі шкіри забруднення, усуває відмерлі клітини і перетворює їх у маленькі каші, які легко змити водою. Не призводить до агресивної абразації, м’яко розподіляється по шкірі, не викликаючи почервоніння чи роздратування.

До того ж вони мають легкий гелеподібна текстура, яка делікатно впливає на шкіру, залишаючи приємне відчуття легкості й свіжості.

Основні інгредієнти:

✔ Екстракт полині. має заспокійливі, антиоксидантні та зволожувальні властивості. Знешкоджує запалення та почервоніння, нормалізує вироблення шкірного сала, знімає почервоніння та запалення.

✅ Екстракт хурми Завдяки тому що шкіра має в’яжучі властивості, вона є ідеальною для шкіри з розширеною порою та схильністю до загострення акне. Тонізує, звужує пори, попереджає про спалахи, захищає шкіру від шкідливого перепаду температури. Повертає еластичність шкіри, тонус і пружність.

✅ Екстракт папаї Завдяки м’якшому очищанню та відшкодуванню м’яких зморщок і заломів. Підвищує тонус шкіри, стимулює функції регенерації та відновлення, поліпшує колір обличчя.

✅ Екстракт центали азіатський захищає шкіру від шкідливого впливу навколишнього середовища. Підвищує пружність і еластичність шкіри, живить клітини рідиною.

✅ Екстракт келендули Він має заживлювальні й бактеріальні властивості, вирівнює тон шкіри, усуває гіперпігментацію і перешкоджає її виникненню.

✅ Екстракт переливної м’яти Він надає охолоджуючий ефект на подразнену, запальну шкіру, заспокоює та нормалізує її стан.

✅ Екстракт алое Він годує шкіру поживними речовинами, містить пептиди, амінокислоти, мінерали та вітаміни. Глибоко зволожує шкіру, відновлює структуру клітин, прискорює обмінні процеси, зміцнює захисний бар’єр.

Спосіб застосування: після процесу очищення нанесіть оптимальну кількість грошей на долоню і ніжно розподіліть по сухому обличчі. Залиште приблизно на хвилину, щоб пилинг-скатка абсорбував забруднення і мертві клітини, потім 2-3 хвилини м'яко масуйте обличчя, поки засіб не скочується в дрібні кульки. Змийте теплою водою.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
Розмір:
  • Onesize
Тип шкіри:
Суха
Продавець
maldishop
MaldiShop
Супер-продавець
Одеса
85% виконаних замовлень
Була