Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Засіб з bha-кислотою проти комедонів cosrx bha blackhead power liquid

600 грн
Опис

Активні інгредієнти: BHA-кислоти (саліцилова кислота), Ніацинамід, Рослинні екстракти
Тип шкіри: Жирна, Комбінована, Проблемна
Основна дія: Освітлення, Очищення, Проти акне, Протизапальна, Заспокійливість
Об'єм: 100 мл
Вік: 20+, 25+, 30+, 35+, 40+
Висококонцентрований засіб для делікатного догляду за шкірою з комедонами, а також для проблемної, пухкої, потовщеної й тьмяної шкіри.
Попри наявність у складі 4% BHA-кислоти, засіб дбайливо впливає навіть на дуже чутливу шкіру. Сприяє відлущуванню ороговілих клітин шкіри, розчиняє в порах сальні корки та допомагає позбутися чорних цяток, має протизапальну та заспокійливу дію, стимулює процеси відновлення клітин, що призводить до вирівнювання текстури шкіри та покращення її тону.
4% бетаїн-саліциліту (BHA-кислота) має потужну протимікробну, протизапальну дію, розчиняє забруднення в порах і чорні цятки, видаляє ороговілі клітини шкіри, регулює активність сальних залоз.
Замість води в складі засобу використовується настій екстракту кори білої верби, який має протизапальні й антисесптичні властивості, відлущує ороговілі клітини шкіри та регулює роботу сальних залоз, прискорює клітинний обмін, тонізує шкіру.
Ніацинамід має доведену здатність вибілювати пігментацію будь-якого походження, зменшує почервоніння й усуває сліди постакне.
Спосіб застосування: Засіб може використовуватися у 2 варіантах. 1. На очищену та тонізовану шкіру на проблемні зони з комедонами нанести есенцію та залишити на 20 хвилин, потім продовжити догляд. 2. Нанести на ватний диск і протерти шкіру обличчя, якщо ви хочете поліпшити текстуру шкіри.
Уникати зони навколо очей. Удень використовувати сонцезахисний крем.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Чорний
Розмір:
  • 100мл
Об'єм:
100 мл
Тип шкіри:
Жирна Комбінована Нормальна Всі типи
Призначення:
Антіакне Матуючі Живлення