Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Схожі товари

Оригінальний фен dyson hd03 eu новий, на гарантії

10499 грн
Опис

В наявності колір Фуксі (розовий) і також чорний
Всі нові, на сайті дайсон пробиваються, привезені з Європи

На даний момент у фені Supersonic HD03 реалізовані найреволюційніші технічні рішення у сфері догляду за волоссям, що дозволяє отримати ряд унікальних переваг, яких ви не знайдете ні в іншому іншому аналогічному пристрої.

Перше відзначають ті, хто вперше використовують фен Dyson Supersonic HD03 – це його надзвичайну легкість. Фактична вага даного пристрою складає 630 грам, що відповідає середній вазі інших фенів даної категорії, але за рахунок використання принципово нової схеми роботи, менших розмірів двигуна та розміщення його в рукоятці, Supersonic HD03 змінений центр тяжкості таким чином що це значно полегшує його використання і знімає значну частину навантаження на кисть та передпліччя.

Друге, що відзначають задоволені власники фена Supersonic HD03, це відсутність повітрозабірника на задній стороні пристрою, яка, хоч і захищена радіаторною сіткою, але найчастіше була місцем куди попадало волосся, і це могло призвести не тільки до передчасного виходу з фена з ладу, але й до пошкодження або навіть втрати частини волосся (!).

Третя перевага, що відзначається щасливими власниками фена HD03, це те, що він дійсно сушить волосся швидше за інші фени навіть у режимі холодного повітря. (Час необхідний для того, щоб висушити волосся скорочується приблизно на 20–30% до звичайних фенів.)

Четверте, що відзначають радісні господарі фена Supersonic HD03, це його значно тихіша робота по відношенню до звичайних аналогічних пристроїв. (Не безшумна, але й не рев реактивного двигуна...)

П'яте, і найважливіше, що відзначають як ті, хто використовують фен Dyson Supersonic HD03 в домашніх умовах, так і ті, хто використовує цей пристрій у професійній діяльності – це те, що волосся РЕАЛЬНО покращує свій стан (перестає «сушитися», «ламатися») » (менше січуться), «електризуватися», не пересушується шкіра голови, саме волосся стає м'якше).

1.   Система контролю температури вихідного повітря Intelligent Heat Control допомагає зберегти волосся здоровим і блискучим (терморезистор вимірює температуру вихідного повітряного потоку 40 разів на секунду і контролює нагрівальний елемент, що дозволяє запобігти пошкодженню волосся через перегрів і зберегти їх)

2.   Компактний і потужний двигун Dyson V9 з цифровим керуванням (ширина двигуна - 27 мм, продуктивність - 13 літрів повітря в секунду(!)) забезпечує унікальні для свого класу характеристики повітряного потоку;

3.    Унікальна конструкція сопла та новий принцип формування потоку повітря Air Multiplier (під кутом 20° до осі повітряного потоку) дозволяє висушити волосся дуже швидко.

4.     Чотири режими температури та три режими швидкості повітряного потоку, які налаштовуються незалежно один від одного, дозволяють відрегулювати фен так, щоб забезпечити особливо ефективне сушіння та укладання, не завдаючи при цьому шкоди волоссю.

5.    Вбудована функція іонізації (допомагає зняти з волосся статичну електрику);

6.    Насадки на магнітних основах спроектовані таким чином, що не нагріваються при роботі фена Dyson Supersonic HD03.

·        Тип мотора: DC (Постійного струму. Термін служби подібних агрегатів становить від 500 до 1500 годин.)

·       Потужність: 1600 Вт

·       Продуктивність (повітряний потік): 13 л/сек (46 м3/год)

·        Тип управління: Електронне

·       Кількість температурних режимів: 4

·       Режими температури: 100 °C – швидке висушування волосся та укладання, 80 °C – стандартне висушування волосся, 60 °C – дбайливе висушування волосся, 28 °C – потік прохолодного повітря («Холодний обдув»)

·       Кількість швидкостей: 3

·       Довжина кабелю електроживлення: 270 см

·       Вага: 0,63 кг

·       Габарити упаковки (ВхШхГ): 10 x 26 x 38 см

·       Вага в упаковці: 2,41 кг

·        Колір: Фуксія (сріблястий з темно-червоним)

· Особливості:

- захист від перегріву;

- подача холодного повітря;

- з іонізацією;

- Знімні грати фільтра

Стан: Новий
Колір:
  • Рожевий
  • Чорний
Розмір:
  • Onesize
Продавець
vovakorol
vovakorol
Львів
Був