Всі категорії
Додати товар

Бальзам-кондиціонер для відновлення кольору сивого волосся dr. forhair folligen black...

990 грн
Опис

Кондиціонер для всіх типів волосся посилює ефект відновлення природнього кольору при використанні разом із шампунем Folligen Black, розплутує та пом’якшує волосся, полегшує його розчісування у вологому та сухому стані, нейтралізує статичну електрику.

Має слабокислий рівень pH (4 - 5.5), допомагає закрити кутикулу та захистити кортекс від втрати вологи та пошкодження, робить волосся гладеньким, шовковистим та блискучим.

Без силіконів, не обтяжує тонке волосся.

Легко використовувати як ваш щоденний кондиціонер, швидший результат - здорове волосся без сивини!

Для ефекту затемнення сивини без використання хімічних барвників, що пошкоджують кератин волосся, в кондиціонері використовується явище потемніння природніх поліфенольних сполук при контакті з киснем.

Запатентований комплекс антиоксидантів Folligen Black Effect™ (катехіни зеленого чаю, куркумін, кверцетин та ресвератол) в ліпосомальній формі проникає в кутикулярний шар волосся, і при взаємодії з киснем запускається реакція окислення поліфенолів. Вона супроводжується утворенням темного пігменту на поверхні волосини та поступовою зміною кольору сивини до темно-коричневого різних відтінків.

Окрім затемнюючого поліфенольного комплексу до складу формули входять зволожуючі компоненти, а також кондиціонуючі агенти для розплутування і зменшення пошкодження волосся під час розчісування та укладки.

Як працює кондиціонер:

1) речовини природнього походження з антиоксидантними властивостями, інкапсульовані в ліпосоми, менші в 770 разів, ніж волосина, прикріпляються до кутикули;

2) поліфенольні сполуки в присутності кисню запускають ланцюжок біохімічних реакцій;

3) відбувається окислення з подальшою полімеризацією і утворенням пігменту, що забарвлює волосся в природні коричневі та темно-коричневі відтінки.

Стан: Новий
Колір:
  • Чорний
  • Сірий