Всі категорії
Додати товар

Набір з 3-х бальзамів кондиціонерів для волосся salvatore ferragamo та sanotint

195 грн
Опис

✅ Набір з трьох бальзамів для волосся:
❤️ Salvatore Ferragago tuscan soul зволожуючий кондиціонер для волосся 50 мл. Виробництво США 🇺🇸.
❤️ Два міні незмивних бальзами для волосся по 15 мл Sanotint Швейцарія-Італія:
Сучасний, м'який і водночас ефективний Бальзам для всіх типів волосся СаноТинт з просяним екстрактом, провітаміном В5 (пантотенат кальцію), біотином та гідролізованим пшеничним протеїном. Він швидко відновлює структуру волосся і полегшує догляд за ними.
Бальзам наноситься на волосся після миття і не змивається.
Основою бальзаму є екстракт проса. Він багатий на амінокислоти, вітаміни (А, В1, В5, РР, пантотенова кислота), мінерали (Р, Mg, F, Mn, Si), які відіграють ключову роль у підтримці нормальних обмінних процесів у шкірі та волосяних цибулинах. Кремнієва кислота забезпечує процес реструктуризації та зміцнення волосся. Просяний екстракт ефективно покращує стан шкіри та волосся, усуває сухість, відновлює пошкоджену структуру, зберігає вологу, попереджає випадання волосся. Провітамін В5 (пантотенат кальцію) та біотин регулюють обмін у шкірі, надаючи протизапальну дію та сприяючи усуненню дефектів шкіри та волосся, покращують кровообіг, забезпечують зволоження волосся, покращують їх якість. Біотин, до того ж, маючи виражену протисеборейну дію, усуває сухість шкіри, лущення, зміцнює волосся і перешкоджає їх випаданню.
Захисну та відновлюючу дію на волосся має також гідролізований пшеничний протеїн, який зволожує шкіру та волосся, захищає їх та стимулює процеси регенерації. Активним компонентом бальзаму є лимонна кислота. Вона сприяє злущуванню зайвого епітелію і до того ж має гігроскопічність, збільшуючи еластичність шкіри. Лимонна кислота також зволожує шкіру та є регулятором pH бальзаму.
Волосся набуває здорового зовнішнього вигляду, виглядає доглянутим, легко розчісується і укладається.
Спосіб застосування: Після миття голови шампунем нанести бальзам тонким шаром на просушене рушником або злегка вологе волосся. Ретельно розподілити по всій довжині волосся від коріння до кінчиків. Не змивати!
👉 Дивіться інші мої оголошення та підписуйтесь на сторінку, я ❗️щодня ❗️ її оновлюю новою якісною європейською та американською косметикою, парфумерією, оригінальними та рідкісними брендовими аксесуарами за дуже приємними та демократичними цінами.
👉 Тільки і виключно оригінал, куплений мною в ЄС, у дьюті-фрі, або у надійних та роками перевірених постачальників з Англії та Німеччини.
👉 Завжди із задоволенням відповім на всі питання, проконсультую та допоможу підібрати потрібний товар на подарунок або для себе :-)

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize