Всі категорії
Додати товар

Бальзам для волосся "кокосовий рай" 250 мл

516 грн
Опис

Натуральний бальзам для волосся дарує їм розкішний блиск, повноцінний догляд та здоровий привабливий вигляд. Він актуальний для локонів будь-якого типу, є гіпоалергенним і здатний результативно регенерувати пошкоджені ділянки.

Бальзам Кокосовий рай - органічний бальзам, купити який можна на додаток до шампуню Кокосовий рай або як окремий продукт догляду. Він створений з натуральних олій, гідролату, рослинного кератину та молочної кислоти. Ці речовини відновлюють структуру локонів та зменшують посіченість, пухнастість. Гіпоалергенний бальзам для волосся також позитивно впливає на шкіру голови.

Корисні речовини стимулюють обмінні процеси, покращують мікроциркуляцію крові та активують зростання нових цибулинок. Тому локони стають густішими та об'ємнішими.
Доповнено склад кокосовим маслом першого віджиму, яке, проникаючи в структуру пасм, вбирається і робить їх м'якими, шовковистими. Натуральний бальзам для волосся повноцінно зволожує їх, попереджаючи сухість і ламкість, а також дарує блиск і шовковистість.

Застосування
Органічний бальзам застосовують на мокре, вимите шампунем волосся. Для максимальної дії необхідно витримати засіб 5-7 хвилин і змити чистою водою.

Умови зберігання
Зберігають натуральні бальзами для волосся протягом 3 місяців у холодильнику.

Стан: Новий
Колір:
  • Білий
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
250 мл