Всі категорії
Додати товар

Бальзам для волосся всіх типів gz store дари моря 250 мл

516 грн
Опис

Органічний бальзам для волосся нормального та жирного типу. Гіпоалергенний засіб живить локони корисними речовинами, морськими мікроелементами та вітамінами. Добре зволожує, відновлює по всій довжині та захищає від негативного впливу зовнішніх факторів.

Корисна дія

Натуральний бальзам для волосся Дари моря наповнює їх поживними компонентами, покращуючи структуру та заповнюючи пошкоджені ділянки. Базові та ефірні олії, гідролати та екстракти водоростей наповнюють пасма вологою та зберігають її в оптимальній кількості, попереджаючи сухість та ламкість.

Бальзам для волосся купити необхідно для їх зміцнення і проти випадання. У його складі є корисні мультикомплекси, яким під силу перетворити та пожвавити локони. Вони результативно відновлюють волосся, зокрема і після хімічних впливів. А ще огортають їх повітропроникною плівкою, що захищає від впливу високих температур фена, укладальних засобів та ультрафіолету.

Гіпоалергенний бальзам також містить рослинний кератин, шовкові амінокислоти та хітозан. Ці інгредієнти забезпечують локонам гладкість, привабливий блиск і підвищують їхню еластичність, полегшуючи розчісування.

Поради щодо використання

Бальзам для волосся Морські дари застосовують на вимите шампунем волосся, залишають на 5-7 хвилин і змивають чистою водою.

Важливо!

Зберігають органічні бальзами для волосся в холодильнику протягом 3 місяців.

Стан: Новий
Колір:
  • Зелений
  • Бежевий
Розмір:
  • Onesize
Об'єм:
250 мл

ТОП оголошень

Реклама на Шафі. Як сюди потрапити?