Всі категорії
Додати товар
Цей товар наразi неактивний, але є багато схожих

Індійська хна з комплексом лікувальних трав chandi, 100 г

246 грн
Опис

Лікувальна індійська фарба Chandi, до складу якої входить натуральна очищенна хна вищого гатунку та лікувальні трави, не тільки подарує вашому волоссю насичений натуральний колір,але і надасть лікувальну дію. Фарба не пересушує волосся і шкіру голови, запобігаючи тим самим появу лупи.
Регулярне використання фарби поліпшить стан вашого волосся в цілому, вони придбають здоровий вигляд і блиск, а також почнуть швидше рости і менше випадати.Таким чином за одну процедуру ви і пофарбуєте, і підлікуєте ваше волосся. Фарби вистачає на кілька фарбувань в залежності від довжини волосся.
Однієї упаковки вистачає, в середньому, на 3 - 5 фарбування (для волосся середньої довжини).
Ідеальний варіант для алергіків, вагітних та для жінок, які годують груддю. ​​​​​
Час фарбування: від 2 до 4 годин.
Лікувальна серія серед відтінків має м'які природні кольори. Світло-коричневий один з таких, цей відтінок виглядає на волосся як шоколад.
Рекомендована при невеликій кількості сивини. ​​​​​​
У комплекті з фарбою йде інструкція із правильним застосуванням/запарюванням і пара рукавичок. Зверніть увагу, що там є декілька способів розвести фарбу!

Склад: індійська хна вищого гатунку, амла, екліпта алба, азадирахта індійська, центелла азіатська, терміналія чебула, терміналія беліріка, жатропха куркас, акація конціна.
Вага: 100 г

Стан: Новий
Колір:
  • Золотистий
Розмір:
  • Onesize